Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi értelme van a Revolutnak?

Mi értelme van a Revolutnak?

Figyelt kérdés
aug. 16. 12:40
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Oké, Meton, szerintem tanuld meg, mi az a lista, aztán azt, hogy mi az a tájékozódás. Ezután jön az összehasonlítás fogalma, és akkor már kb. bepótoltál mindent.
szept. 3. 11:09
 42/43 Meton ***** válasza:

Összehasonlítottam egy utalást Ausztiai címre. Ez az OTP utalás:

[link]

A Revolut-ot gondolom, meg tudod nézni. Lényeges, hogy az OTP-nél van piaci középárfolyam is, amit a Revolut-nál nem láttam. A banki középárfolyam ennél sokkal több is lehet, szóval nem mindegy, melyiket használod. Az OTP-nél max 13500 HUF az utalás, A Revolut, ha jól látom, ennek a sokszorosa is lehet. Persze biztos én látom rosszul.

szept. 4. 09:33
 43/43 Meton ***** válasza:
Találtam kalkulátort. Beírtam mindkettőbe, hogy 5 milliót utalok Ausztriába EUR-ban. Az OTP-nél 12598 EUR, a Revolut-nál 12522 EUR lett. Persze az OTP-nél Wise-el számoltam, a sima utalás 12502 EUR, még ez se sokkal rosszabb a Revolut-nál. A Paypal 12121 EUR, de tulajdonképpen még ez is elfogadható.
szept. 4. 10:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!