Mi értelme van a Revolutnak?
"Erről nem akarok vitatkozni, mert sose próbáltam"
Igen, ez elég nyilvánvalóan látszik. Innentől szerintem nincs is értelme veled vitatkozni...
"Ez nekem azt jelenti, hogy nem tudsz semmit a kártyádról. Igaz, én sem"
Veled ellentétben én már többször átfutottam a díjszabási hirdetményüket, így én tudom hogy hol és milyen költségek merülhetnek fel.
Nem úgy okoskodok mint te, hogy közben még büszkén ki is jelented kétszer hogy segghülye vagy és fogalmad nincs arról amiről beszélsz.
Igen, semmi nincs ingyen, a Revolutnak is van negatív oldala, mint a szegényes costumer support, de aki használja vagy tájékozódik az tisztában van ezzel és ennek fényében használja.
Tessék itt pontosan le van vezetve hogy milyen díjszabásaik vannak, olvasd el okosodj, hogy legközelebb ne büfögj hülyeségeket.
Nem böfögtem hülyeséget, csak nem figyelsz. Nekem nem kell kipróbálnom egy kártyát, hogy lássam a fontosabb hibáit. Az Ügyfélszolgálatot te magad írtad, én mondjuk ebben teljesen biztos voltam. Mi van, ha gond van a kártyával, mondjuk elfelejted a jelszót, vagy elveszted? Olyan gond, amihez kell ügyfélszolgálat.
A linkben nincsenek díjszabások. De az ATM készpénzfelvételnél nem írja, melyik ATM-et lehet használni. Lehet, hogy bármelyiket, de ez nem derült ki. Mondjuk külföldi ATM biztos, hogy nem ingyenes. Sorolhatnám még a problémákat, ami látatlanban is feltűnik. Néhánnyal talán szembesültél, de fogadok, hogy a díjszabásokat nem ismered. Igen, revolut számlák közt ingyenes az utalás, de csak ott.
Fiúk!
Ne veszekedjetek!
Szeretném leszögezni, Metonnal ellentétben én sok helyen használom a kártyámat. Elsősorban kisebb tételek fizetésére. Eddig egyetlen egyszer sem kaptam semmilyen illetéket! Vagyis számomra eddig ingyenes volt a Revolut.
Ellentétben az MBH (korábban MKB)-val, ahol csak egy sima 50 eFt-os OTP-nek utalásom miatt 80 Ft + még valamivel terheltek meg. Ami nagyon kicsi összeg, de nem ingyenes... Magánszemélynek történ (MBH-n belüli) átutalásom után meg 159 Ft-ot számoltak fel. Ez sem észrevehető, de nem ingyenes.
Én ATM-et nem használok. Tehát abban nincs tapasztalatom, de a sima használatban már sok... Mivel majdnem minden nap használom. Most is rendeltem a GymBeam-től kb. 23 eFt-ért és simán sikerült használnom a kártyámat.
Nem egy nagy vasziszdasz!
Az Ügyfélszolgálattal meg lehet Magyar fordítással beszélni. Bár én Angolul beszélgettem...
" De az ATM készpénzfelvételnél nem írja, melyik ATM-et lehet használni."
A limit a Revolut oldalára vonatkozik, az hogy az ATM tulaja milyen díjat számol fel már más kérdés. De ennek mi köze a Revoluthoz? Abból nem ő fog gazdagodni.
Forintot és Eurot is ingyenes csomagba a havi limitig ingyen veszek fel OTP-s ATM-ből.
"Na megnéztem pár dolgot. A vásárlás ingyenes, de előfordulhat, hogy készpénzfelvételnek veszi. Apróság. Az ATM ingyenes, de előfordulhat, hogy mégis díjat számol fel. Ezeket most olvastam."
Igen, díjat számol fel az ATM tulajdonosa a felvételért, nem a Revolut.
Ahogy írtam három különböző országban használtam már Revolutot fizetésre sehol nem vette készpénzfelvételnek. Egyáltalán miért venne készpénzfelvételnek egy kártyaterminális tranzakciót?!
29-es, talán azért veszi pénzfelvételnek a kártyás vásárlást, mert hibásan működik. Állítólag volt ilyen eset. Ezért kellene egy jól működő ügyfélszolgálat. Telefonos ügyfélszolgálat az OTP-nél is gáz, de bemehetek személyesen, ami viszont hibátlan.
ATM-nél nem nézem, hogy ki a tulaj, csak azt, hogy kell-e fizetni. Ami pénzes, az pénzes, de persze egy külföldi pénzfelvétel az OTP-nél eléggé húzós. Amit olvastam a Revolut-ról, állítólag külföldön is ingyenes a pénzfelvétel, de ha ilyen kivételek vannak, hogy az ATM tulaja kérhet kezelési költséget, akkor az fizetős.
Az én gondom az, hogy ha minden ingyenes, akkor miből tartja el magát a Revolut? Illetve ad jutalmat is a beszervezett tagok után, de ha nem használnak fizetős szolgáltatást, akkor ezt miből oldják meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!