Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi értelme van a Revolutnak?

Mi értelme van a Revolutnak?

Figyelt kérdés
aug. 16. 12:40
1 2 3 4 5
 31/43 Meton ***** válasza:
Csak úgy mellékesen, közli valahol a Revolut, hogy valuta váltásnál milyen árfolyammal számol? Az oké, hogy középárfolyam, minden banknál így számolnak, de minden banknak saját árfolyama van. Nem tudom, van-e kezelési költség, de ha van, akkor mennyi?
aug. 31. 09:30
 32/43 anonim ***** válasza:

Báttya, Revoluton nem tudsz VALUTÁT váltani, csak DEVIZÁT.

Legalább tanuld már meg a kölönbséget, ha azt várod hogy valaki komolyan vegyen...

aug. 31. 15:20
 33/43 anonim ***** válasza:

"Az én gondom az, hogy ha minden ingyenes, akkor miből tartja el magát a Revolut?"

Abból hogy nem minden ingyenes. Belinkeltem már neked a díjszabási listájukat, de gondolom azt is lusta voltál megnézni.

Abból tudnak ennyiért működni hogy nincsenek fizikai fiókjaik, nincsenek saját ATM-jeik amiknek fizetni kéne a fenntartását és nagyon kevés embert foglalkoztatnak.

Ezt a koncepciót követi a magyar Gránit Bank is.

Az egész országba egy fiókjuk van, BP-n a Westend-ben aztán szevasz. Cserébe sokkal olcsóbban tudják gyújtani a szolgáltatásaikat.

aug. 31. 15:27
 34/43 anonim válasza:
Na a Gránitnak voltam ügyfele (van fiókjuk a Soroksári Haller sarkon is). Szemét egy bank! A rendszerük Okay, de az emberi oldaluk az gyenge...
szept. 1. 01:23
 35/43 Meton ***** válasza:

33-as. Köszi a választ, bár inkább gyakorlati tapasztalatot vártam. Sikerült megnézni a díjakat, nem tudok rá mit mondani. Próbáltam az OTP-hez hasonlítani. Így nem tűnik annyira kedvezőnek, de mondjuk nem is rosszabb. Az, hogy van egy irodájuk, az mindenképpen jó, de az OTP-nek minden városban van legalább egy irodája. Megjegyzem, külföldön is sok irodája van. Van saját ATM mindenhol, ahol garantáltan csak OTP díjak vannak. Ennyiből nem látom azt, hogy a Revolut jobb lenne.

Ne haragudj, de nem látom azt a különbséget, hogy a többi bank csak kullog a Revolut után.

szept. 1. 09:51
 36/43 anonim ***** válasza:
Nem próbállak meggyőzni tovább. valószínűleg te tényleg nem spórolnál vele semmit, de én rendszeresen indítok devizautalásokat, egy vagyont spórolok meg a Revoluton, hogy nem a hazai bankomtól indítom ezeket az utalásokat, és nem ott vezetek devizaszámlát.
szept. 1. 10:53
 37/43 anonim ***** válasza:

Várjunk. Az OTP számlafenntartása ingyenes? A bankkártya éves díja 0 Ft? Vannak zsebeik? Jutányos a devizaváltás? Hogyan sikerült összehasonlítani?

A bankfiókról meg: Én évente egyszer talán bemegyek a bankfiókba (van CIB-es számlám is). Sosem hiányzott még, hogy a revolutos bankfiók, mindent elintéztem a chat-ügyfélszolgálatukon, ami 0-24.

Szóval most elvesztettem a fonalat. Valaki itt háttal ül.

szept. 2. 00:23
 38/43 anonim ***** válasza:

Hagyjad, ő meg van győzödve róla hogy a Revolut nem is olyan jó mert ami ingyen van, azt valahol valami màs formàban még is levonja.

Igaz nem tudja hogy hol, hogy, milyen formàban, fogalma sincs róla ahogy többször is kijelentette, de a tudatlansàgàba legalább nagyon magabiztos.

szept. 2. 05:11
 39/43 Meton ***** válasza:

37-es. Természetesen azért van előnye a Revolutnak, csak nem látom, hogy olyan nagy előnye lenne. Persze, az éves kártyadíj ott van, de a Revolut-on is ha magasabb szolgáltatást kérsz, akkor ott is van ilyen. A Revolut alapból tényleg csak a legfontosabbakat tudja.

A valuta meg a deviza közt tényleg nem tudom, mi a különbség. Én csak fizetni szoktam, legfeljebb az érdekel, hogy ennek milyen költségei vannak. Az, hogy devizának, vagy valutának nevezed, számomra érdektelen.

A jutányos deviza váltást nem értem. Van neki költsége, ez a lényeg. Itt még az blehet érdekes, hogy piaci vagy banki árfolyammal számol, de tekintve, hogy az OTP saját árfolyama is nagyon jó, így ez sem annyira lényeges. De természetesen az OTP-nél lehet választani, persze nem ingyen. Ami az utalást illeti, amit én néztem, az az OTP-nél olcsóbban jött ki, de persze gondolom itt számít az összeg, hogy hova utalod, meg sok minden. Mondjuk szerencsaés esetben a kártyadíj itt is megtérülhet.

Azért a Revolut fontos szolgáltatásokat nem tud, például nem tud hitelt sem adni. Ebben mondjuk sokkal rosszabb az OTP-nél.

A Revolut olyan, mint a fapados repülő. Kapsz egy alap szolgáltatást diszkont áron. Viszont ha több kell, akkor már nagyon sokat kell ráfizetni.

szept. 2. 09:56
 40/43 anonim ***** válasza:
Atyàm, ennyi hülyeséget összehordani....
szept. 2. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!