Melyik banknál érdemesebb számlát nyitni, az OTP-nél vagy Erste-nél?
K&H-nál bankolok, szeretnék még nyitni egy fiókot egy másik banknál.
A kérdésem az, hogy melyik banknál érdemes számlát nyitni, az Erste-nél vagy az OTP-nél? Azt hallottam, hogy az OTP-nél nagyobbak a havi, illetve utalási költségek.
Az oka az az, hogy múltkor egy GLS rendelést nem tudtam elfogadni a K&H kártyámmal.
Ha nem lenne sűrűn használva és csak a netes rendelések fizetése lenne a cél akkor lehet a Revolut praktikusabb választás lenne jelen esetben.
De ha úgy gondolkodsz, hogy idővel megszüntetnéd a mostani számlád és átmennél másik bankhoz teljesen akkor a netes kalkulátorok alapján ki tudod választani a számodra megfelelő ajánlatot.
#2 válaszoló
Ezt a számlát ritkán használnám (pl.: ilyen esetekre, amikor a rendelés nem fizethető K&H-ról...). Így mennyire lenne érdemes bankszámlát nyitni?
#3 válaszoló
A GLS rendeléseket lehet fogadni Revolut-ról?
Leginkább a bankoknál a következő adatokra vagyok kíváncsi:
- Átutalási díj
- Havi számla/kártyadíj
- Átutatalási idő (másik kártyára utalás idő, illetve másik számláról utalási idő)
"Valaki megrendelte és kifizette a termékemet GLS futárral, az email címemre érkezett megrendelést nem tudtam elfogadni K&H-s kártyával"
Az megvan, hogy ennek a mondatnak az égvilágon semmi értelme...? Nem inkább valami scam áldozatává akartál válni épp és megvédett a bankod...?
Nem tudom, lehet...
Bár már korábban is gondolkodtam arról, hogy nyitok egy számlát az Erste-nél...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!