Melyik banknál érdemesebb számlát nyitni, az OTP-nél vagy Erste-nél?
K&H-nál bankolok, szeretnék még nyitni egy fiókot egy másik banknál.
A kérdésem az, hogy melyik banknál érdemes számlát nyitni, az Erste-nél vagy az OTP-nél? Azt hallottam, hogy az OTP-nél nagyobbak a havi, illetve utalási költségek.
Az oka az az, hogy múltkor egy GLS rendelést nem tudtam elfogadni a K&H kártyámmal.
#11: Tapasztalat arról, hogy mennyi a díj...? Szerződésben meghatározott összegek, semmi értelme tapasztalatról beszélni.
#12: Hát ezt csak Te tudhatod.
Ezt a kártyával való fizetés elfogadásos részt nem igazán értem. A bankkártya egy eszköz amivel a bankszámlámon lévő pénzt tudom használni. Ha árulok valamit a neten és utalják a vételárat ahhoz nem kell a bankkártyával az ég egy adta világon semmit se csinálni. Csak megadom a számlaszámot és ha megjött a pénz, küldöm a csomagot.
Gondolom ha webshop és online fizetési rendszer ott se kell nekem mint üzemeltetőnek vagy tulajnak a bankkártyámmal szórakozni.
Erős a gyanúm, hogy valaki át akart verni téged.
Vagy ha nem akkor kíváncsi lennék hogy is működik ez a fizetési rendszer. Mindig jó valami újat tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!