Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történik ha banki átutalásn...

Mi történik ha banki átutalásnál jó számlaszámot ,de téves nevet adok meg.?

Figyelt kérdés

tegnap 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanaz, mintha jó nevet adnál meg. A beírt név semmit nem számít.
tegnap 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Névnek bàrmit adhatsz azt nem làtja a kedvezményezett
tegnap 10:18
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Itt Mo-n simán elmegy. Horvátoktól visszapattant.
tegnap 10:19
 4/7 anonim válasza:
73%
Én próbáltam, belföldi utalkásnál semmit nem számít a név. Ha a számlaszám jó, az utalás simán átmegy, mindegy mit írsz a névhez.
tegnap 10:35
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

De ha pénzt akarsz kicsikarni/utaltatni magadnak és azért nem akarod megadni a rendes polgári nevedet, akkor bukta van. Ugyanis bárki számára elérhető és ellenőrizhető az adott számlaszámhoz tartozó név .

Más kérdés hogy Tóth józsefből kismillió van az országba és más számára ez a név nem mond semmit.

tegnap 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
45%

5

Az a probléma, hogy a kérdést sem értetted, ám ennek ellenére válaszoltál rá, ráadásul butaságot.

tegnap 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
15%

6# akkor légyszi' nézz a dolgok mögé. 😉

Bár én végtelenül jóhiszemű vagyok, csak tudod sajnos ami kérdések ide kifutnak, azok nem mindig a jóidulatból születnek. 🙄

De azért szívesen elmagyarázom neked.

Rengetegen szeretnek úgy pénzt szerezni pusztán az adakozók jóhiszeműségét kihasználva, hogy a saját bankszámlaszámukat adják meg (ahova ugye utalni lehet), de a nevét már nem vállalja hozzá.

Nos ez is egyfajta internetes csalás ha úgy tetszik.

Informálódj mielőtt butaságot írsz élből a másiknak.

Természetesen a kérdést a kérdező full fordítva tette fel, nehogy az ilyenek rájöjjenek a turpisságra mint ahogy te is szépen bekaptad. 😁

tegnap 11:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!