Ha a Provident átadja a hitelem végrehajtónak arról kapok értesítést?
Figyelt kérdés
És a Provident vagy a végrehajtó küld nekem ,és lehet velük majd részlet fizetést egyezni ?ápr. 1. 21:42
2/6 anonim 

válasza:

A sorrend inkabb Provident-behajto ceg-onallo birosagi vegrehajto.
Elvileg mindenrol kene kapnod levelet. Ha a cimed oke akkor minden felszolitast meg kell hogy kapj.
4/6 anonim 

válasza:

Koveteleskezelo hivatalosan. Pl Intrum, Otpfaktoring. Ok nem tehetnek inkasszot, nem tilthatnak fizetesbol. Ok a vegrehajtok elotti behajtok, akik altalaban megveszik a koveteleseket es a sajat hasznukat rateve megprobaljak behajtani. Ha nem sikerul akkor jon az öbv
5/6 A kérdező kommentje:
Még nem kaptam semmi levelet vagy felszólítást ,fizetem is csak hónapok óta kevesebbet tudok befizetni mert más problémákba is ütköztem. Annyit kaptam tőlük ,hogy tartozásom van és elmaradás amire plusz költséget számoltak fel. Ezért kérdeztem ha hirtelen át adják végrehajtó vagy nem tudom mi az első lépés arról engem értesítenek vagy majd csak azon veszem észre magam ,hogy nem kapok fizetést mert le nulláztak emiatt.
ápr. 4. 08:15
6/6 anonim 

válasza:

Az elso lepes hogy felnondtak a szezodest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!