Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az MBH banknál hogyan kell...

P. Tibor kérdése:

Az MBH banknál hogyan kell értelmeznem az átutalási limitet?

Figyelt kérdés
Több csoportos beszedésem is van. Ha ezek véletlenül egy napra esnének, akár 100000 HUF is lehetne az összegük. Ha tranzakciós napi limitként beállítanék 100000 forintot, akkor forint átutalással belföldre tudnék-e utalni valakinek 100000 forintot, ha a csoportos beszedések összege már elérte aznap mondjuk a 80000 forintot?

aug. 7. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs köze a kettőnek egymáshoz. Ha megnézed a netbankban a "saját limitek kezelése" részben látni fogod, hogy külön van átutalási limit és külön van csoportos beszedéshez is. (Ez utóbbi ha nulla, akkor azt jelenti, hogy limithatár nélkül is berögzíthetsz csoportos beszedési megbízásokat.)
aug. 7. 21:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Én úgy értelmeztem, hogy a Csoportos beszedés limitje egy adott szogáltatómra vonatkozik, hogy havonta (vagy akár negyedévente) hány forintot engedek neki leemelni a folyószámlámról. Ez vajon tranzakciónak számít? És az is tranzakció ugye, amikor én utalok netbankon PC-n valakinek.

Akkor most mi is a napi tranzakciós limit? Illetve mi számít bele? Csak az alkalmi forint átutalásom, vagy a csoportosan leemelt összeg is?

aug. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!