Ezt a levelet ti hogy értelmeznétek?
Idézem
"Kérjük, hogy amennyiben a tervezett lakáscélja megvalósítása érdekében a lakáselőtakarékossági szerződés által biztosított állami támogatást és lakáskölcsön lehetőséget igénybe kívánja venni, 30 napon belül a befizetéseit megkezdeni, illetve az elmaradt befizetéseit pótolni sziveskedjék.
Tájékoztatjuk arról hogy amennyiben a betétbefizetést a szerződés megkötését követő 6. hónap végéig nem kezdi meg a lakástakarék a szerződést felmondja."
Júniusban nyitottam egy bankkártyát, mivel nekem csak pénzlevételre kellett volna ezért nem akartam igényelni semmit hozzá, viszont a nő erőszakoskodott hogy díjmentesen kötik meg a szerződést, mivel annyira felhúztam magamat mondtam kössük meg, a munkahelyemen kézhez kapom a fizetésem így nem tudták miből vonni a lakástakarékot, mivel nekem nem is kellett ilyen takarékos hülyeség így nem foglalkoztam vele, ma kijött ez a levél de csak annyi világos belőle számomra hogy a szerződést követő 6. hónap végén felbontják az egészet ha nem fizetem be. Ez eddig oké mert nincs rá szükségem, de az automatikus megszüntetés után nem kellesz fizetnem semmit ugye? Pl behajtják kényszeresen az elmaradt 3600ft -ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!