Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az MBH Banknál a telekód az...

Az MBH Banknál a telekód az pontosan melyik?

Figyelt kérdés

A netbankban az ePIN-re van az írva, hogy "TeleBankos azonosításhoz használható", de az 6 számjegyű, az MBH másik aloldalon azt írja, hogy "2016. április 20-ától egyszerűsítjük a Telebank beazonosítási folyamatát: az eddig használatban lévő hatjegyű Telekódot négyjegyűre rövidítjük", megint másik aloldal szerint ezt csak személyesen bankfiókban lehet igényelni, de mással kapcsolatban is találtam már ilyet, aztán meg kiderült, hogy csak az ügyfélszolgálaton lehet elintézni stb.

Most új kártyámhoz kellene ügyfélszolgálaton keresztül PIN-kódot igényelnem (amit eddig egyébként levélben küldtek), de ahhoz azonosítás mellett elméletileg telekód is kell, de annyi kódom van, hogy ezek közül már nem tudom, hogy ez valamelyikkel azonos, vagy új kódot kell kérni, vagy pontosan mi az? Valószínűleg én vagyok a hülye, de hátha valaki tud segíteni és nem személyesen kell égetnem magam a hülyeségemmel.

2024. jún. 28. 12:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!