Mi az ördög az a biztonsági kód és Telekód? A bankkártya adatai között nincs.
Figyelt kérdés
AZ Indamail fizetős lett, ehhez kellene ezeket beírni, szükséges van arra a postafiókra. DE HOL TALÁLOM???2023. máj. 2. 22:44
1/8 anonim válasza:
Internetes biztonsági kód vagy telekód. A bankod alkalmazásában megtalálod
3/8 anonim válasza:
Nem létezhet olyan ok, hogy valakinek fizetnie kelljen az indamailért.
Cserebogárért sem fizetünk, ha kell, szedünk párat ingyen. Na az emailfiók is ilyen. Amíg a gmail ingyenes, addig semmi másért nem fizetünk. Főleg, hogy nincs is nála jobb.
Indamail. Az olyan, mint a fekete fehér tévé, amin a kép bekapcsolás után 5 perccel érkezett meg.
4/8 anonim válasza:
Ki a fszom fizet az indamailert vagy citromailert.
Van 800jobb es ingyenes email tarhely. Gmail,yahoo, esetleg freemail.
Mibdenhol kb 2perc emailt valtani.
At kell irni es megerositeni az ujra kapott koddal..
5/8 anonim válasza:
Jobb is hogy nem tudod, legalább nem támogatsz ilyen f*ő szolgáltatót.
6/8 anonim válasza:
Én is indás voltam, de amint egy-két hónapja megjött az első levél, hogy fizetős lesz, már váltottam is gmail-re, és folyamatosan írok át minden regisztrációt. Még ebben a hónapban ingyenes, addig a maradékot is átviszem.
7/8 A kérdező kommentje:
DE nekem fontos a Facebook fiók, annak pedig indamail-os a belépése. Hogyan lehet átírni Gmailra, hogy ne tűnjön el minden?
2023. máj. 4. 22:16
8/8 anonim válasza:
Gondolom, a Facebookon a beállítások menüpont alatt az e-mail cím is megváltoztatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!