Telekód hol találom?
sziasztok vásárolni akarok a kártyámmal de telekódot kér meg internet biztonsági kódot a biztonsági kódot azt tudom mert sms-ben kapom
de a telekód mi? új a kártya bankszámlaszám utolsó 3 számjegyét is be írtam akkor se fogadja el a kártyán található kártyaszám utolsó 3 számjegyét is be írtam akkor se jo valaki segítsen!!!
amikor be akarok lépni a otp netbankba van az a lehetöség hogy számlaszámmal jelentkezzek be be irom a számlaszámom de aszt írja kevés számot írtam be!
meg van a saját azonosítómmal jelentkezzek be a papíron van egy internet azonosító szám azt be írom ott meg azt írja nem kezdődhet a azonosító számmal
egyszerűen nem tudok be lépni a nettbankba a papírokat mindent át néztem nem találtam semmi jelszó felhasználó név se semmit se
nem értem minek ez a telekód baromság! régen rá mentél vásárlás és ennyi is volt istenem istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!