A hitelt megkaphatom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 28 milliós ingatlant szeretnék megvásárolni amihez hitelre is van szükségem.

13 millió önrészem van.

Már minden papír meg van, már csak az elbírálás van hátra.

Szerintetek van mikor a bank nem ad hitelt? Én úgy érzem,hogy nyeregben vagyok de azért kíváncsi vagyok mások véleményre is akik hasonló cipőben járnak.

2024. jún. 7. 21:35
 1/8 anonim válasza:
100%
Önerőnek általában 30% körül kérnek, az megvan. Ha a kalkulált havi törlesztő nem túl magas a jövedelemhez képest, akkor nem lesz gond.
2024. jún. 7. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az 15 millió ha jól számolom. Megadjak ha nem magas a törlesztő, vagy nem alacsony a jövedelmed. (mellékesen megjegyzem hogy többet vegyél fel, illeték, ügyvéd, felújítás stb is kell, de az illeték a legfontosabb)
2024. jún. 8. 00:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, de remélem, ennek azelőtt utánajártál, hogy aláírtad az adásvételit és beadtad a hitelkérelmet. Ezekből az infókból, amit megadtál, minden jól néz ki, szerintem is megkapod a hitelt.

Ami probléma lehet olyan esetekben, ha mégsem hagyják jövá, hogy pl a munkahely valamiért nem megfelelő, pl tudják, hogy rövidesen felszámolásra kerül. Esetleg kiderül, hogy az ingatlan, amire a jelzálog kerülne, nem terhelhető hitellel.

A legbiztosabb, ha a házra előzetes értékbecslést kér az ember, és saját magára előzetes hitelbírálatot.

2024. jún. 8. 08:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ezt ennyiből nem lehet tudni. Értékbecslő volt már? Merre van az ingatlan? Mennyi a jövedelmed? Volt e korábban hiteled? Van e most másik hiteled? Online szerencsejátékra költessz e? És még egy csomó dolog.
2024. jún. 8. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Tényleg a szerencsejatek.

Bararnomek nem kaptak meg a hitelt mert heti 1200 forintért lottót vettek kártyával🥲

Az 5000 sem/ Hónap.

Nem értem mi köze a háznak a lottohoz... Ha házra veszed fel úgysem lesz soha a számládon, hanem a bank utalja a tulajnak. Nem értem tényleg.

2024. jún. 8. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
A lottó vásárlás nem érdekel senkit. A külföldi szerencsejátékoldalak a problémásak.
2024. jún. 8. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekik emiatt nem adtak meg. Azóta nyitottak másik számlát, és csak kpvel fizetnek mindenhol.
2024. jún. 10. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Raadasul nem tudhatod hogy a szerencsejatek miatt nem kaptal hitelt, mert ezt nem kozlik.

Es en is szerencsejatekozok es a ket szemelyi kolcsonom egyiket se utasitottak vissza. Pedig kulfoldi oldalra fizettem be bankkartyaval.

2024. jún. 10. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!