Hol találok olyan embert aki magánkölcsönt adna? És persze ahol nem kell előre fizetni semmilyen díjat!
Figyelt kérdés
2024. jún. 7. 12:18
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
nov. 21. 06:46
12/20 A kérdező kommentje:
De amúgy még mindig nem a kamattal van baj mert 10-15% kamat lenne akkor is ki fizetném, de azért nem fizetek előre hogy meg kapjam a kölcsön összeget.
nov. 21. 08:39
13/20 anonim válasza:
Ennyi pénzt ad egy bank is, persze olyan 16-20 %-is kamattal, ha náluk vezeted a bankszámlád és van állandó bevételed, legalább minimálbér. A férjem bankjától kb. 2 perc alatt lehívtunk 3 millió személyi hitelt.
14/20 anonim válasza:
Nincs kamat. Úgy hívják, hogy uzsorás.
Minden szegényebb faluban van - egyből 10-20-30 %-kal többről írsz alá elismervényt - ha nem fizetsz, aznap este jönnek érted a családtagok ...
15/20 A kérdező kommentje:
Már úgy vagyok vele hogy 100.000 forint is jól jönne 20% kamattal is.
dec. 9. 19:42
16/20 anonim válasza:
Hol adnak 3% kamatra pénzt? Engem ez érdekelne.
Azt meg nem értem, hogy mindek nekd pár 100 ezer. Kb. semmit nem érsz vele.
Amúgy bemész egy bankba, kapsz kölcsönt és van olyan, hogy csak pár hónap múlva kell az első részletet fizetni.
17/20 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló írhatok privátban?
dec. 9. 22:40
19/20 anonim válasza:
Nem dolgozik még jó hogy nem adnak pénzt.
Ez úgyse fizetne vissza a kölcsönt, sajnos nem egyet vert át húzott le az ilyen , pont így beszélt hogy ö így meg úgy visszaadja . Egy ló...t
20/20 A kérdező kommentje:
Nem kellene általánosítani vannak olyanok akik tényleg nem adják vissza, én is ismerek olyat és vannak olyanok akik normálisak és vissza fizetik, de természetesen ezt így be mondásra nem kötelező el hinni. De azért köszönöm szépen a válaszokat.
dec. 11. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!