Hol találok olyan embert aki magánkölcsönt adna? És persze ahol nem kell előre fizetni semmilyen díjat!
Figyelt kérdés
jún. 7. 12:18
1/12 anonim válasza:
Ja. Aztán ha egy percet is késel a törlesztéssel, veszélybe kerül a testi épséged. Hát kell ez neked?
2/12 anonim válasza:
65 milliót, 2 hónapra, 20%-os havi kamatra?
3/12 anonim válasza:
Legalább azt írd le, hogy milyen nagyságrend! Mert teljesen más 100 000 ft esetén meg 10 000 000 ft esetén a történet.
4/12 anonim válasza:
Szivesen adok, írd meg mennyi kell es milyen letetet biztositasz
5/12 A kérdező kommentje:
500.000 forintot szeretnék fel venni. De eddig csak olyat találtam ahol 2-3% kamat van illetve elore kell fizetni amit én nem teszek meg.
jún. 7. 19:26
6/12 anonim válasza:
teljesen zavaros a történet, nehéz erre mit mondani ... előre kell fizetni? hova? kinek? tisztázd, hogy mit szeretnél, mert nagyon rosszul járhatsz, és senki nem tud/fog segíteni rajtad.
7/12 A kérdező kommentje:
Eddig csak olyanokat találtam akik előre kértek pénzt, előre soha nem fizettem mert valószínűleg pénzt nem láttam volna utána!
jún. 19. 08:40
8/12 anonim válasza:
Magánkölcsön 2-3% kamattal és még sokallod? Mégis milyen kamatot szeretnél fizetni?
9/12 A kérdező kommentje:
Nem a kamattal van baj természetesen kamattal együtt fizetném csak az hogy előre kell fizetni mindenféle díjakat (közjegyzői díj) meg hogy fizessek azért hogy meg kapjam a kölcsönt.
tegnap 22:43
10/12 anonim válasza:
Nem fogsz ilyet találni,most 3% kamatért ki kockáztatná a pénzét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!