De ott a céginfó meg a googlemaps és az im.gov.hu !
Bármelyik a környékeden vagy máshol levő cég beszámolóját lekérdezheted a nyereségről/osztalékról egyebekről ingyen!
Némi összegért meg ettől többet is!
Kezdjed mondjuk a webminute kft vel, eme "pancser" weboldal üzemeltetőjével!
máj. 16. 13:04
14/20 A kérdező kommentje:
Egy megfelelő minőségű vállalkozást nem tudom hogy lehetséges teljes állás mellett csinálni.
máj. 16. 13:39
15/20 anonim válasza:
Alkalmazottakkal napi belentésbe?
Vagy szerződéses alvállalkozókkal?
máj. 16. 14:44
16/20 anonim válasza:
"nem tudom hogy lehetséges"
Erre kell rájönnöd!
máj. 16. 14:46
17/20 anonim válasza:
Vannak sokan akiknek 5-6 kft-je is van.
Heti egyszer mennek a pénzért.
A többit intézi a "vezetőség" (szintén alkalmazottak) meg az alkalmazottak (melósok).
máj. 16. 14:48
18/20 anonim válasza:
Nyugdíjjast is találsz sokmindenre kaksi pénzért akár napiba is!
máj. 16. 14:49
19/20 anonim válasza:
Ne 70 milliósra lőjj első körben. Viszont ne is vàrj, ha ingatlant akarsz venni, mert akkor biztos nem kerülsz messzebb a célodtól. Elsőre cirka egy 30 misis, 5 év utàn a maradékot visszatörleszted, és mehetsz ahova csak akarsz. (Nyilván én arra gondolok, ha pályakezdőként 700 akkor 5 év múlva bőven nettó misi felett leszel, ilyenkor ugrik legjobban az ember bére.)
máj. 17. 06:54
20/20 anonim válasza:
Minek ilyen sok pénzt felvenni? Hogy életed végéig fizethesd? Netán elveszíted az állásod, akkor hajléktalan leszel, vagy mi? Vegyél inkább vidéken egy házat, és akkor lesz egy tulajdonod, ha megnősülsz, a gyereknek is sokkal jobb lesz ott felnőni. 20-30 millióért már lehet normális házat találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!