Adott egy ház adás-vételi szerződés, a házban maradt az ingatlan bejegyzés nélküli tulajdonos aki mint élettartási közösségben vásárolt lakás tulajdonosa? Mára eladásra került az ingatlan, hiteleseknek lett eladva már tavaly évtől intézik a hitelt?
Még a mai napig nincs rendezve a vétel ár? A lakás használójának május 23.-kell kikötözni-e az ingatlanból. Szerződésben benne van amennyiben május 23. nem költözik ki akkor a vevőnek a lakás árából vissza jár a foglaló kétszerese? Plusz a tulajdonosnak a lakás ára illeti meg?
Ez szabályos? Mert hát a házat együtt vásárolták és a háznak van egy vételárára és a két tulajdonost megilleti, ház vételára az nem pókerzseton hogy szét osztja az ügyvéd? És nem is járandóság vagy bármi más. Szabályos egy ilyen lakás vételi szerződés?
"az mennyire szabályos hogy aki nem költözik ki annak a vételárát oda adják a tulajdonosnak?
Miközben aki ott lakik ő is tulajdonos és a szerződésben benne is van mint eladó."
Fogod az adásvételi szerződést, valamint a friss tulajdoni lapot és felkeresel vele egy ügyvédet, kifizeted szépen az óradíját és elmagyarázza, amit nem értesz.
Nem írtam alá csak szerepelek benne,mondom ingatlan bejegyzés nélküli tulajdonos!
Ti nem tudjátok össze rakni amit ide leírok!
10-es alany,aki már előre haladót agydaganattal rendelkezik!
Tudnivalók az ingatlan-nyilvántartáson kívüli tulajdonosokról:
13-as nak köszönöm!
Remélem lámpát gyújt azoknak akik nem értik a jogi fogalmakat és csak nagyképűsködve ide írnak értelmetlen szólásokat.
"Mert hát a házat együtt vásárolták és a háznak van egy vételárára és a két tulajdonost megilleti, ház vételára az nem pókerzseton hogy szét osztja az ügyvéd?"
Gondolkodtál volna akkor, amikor pénzt adtál az ingatlanba...
Egyébként meg jogodban áll fogadni egy saját ügyvédet, aki a te érdekeidet képviseli.
"Ti nem tudjátok össze rakni amit ide leírok!"
Persze, mert olyan szetszort vagy!
Az ügyvéd aki összerakta az adás-vételi szerződést annak kötelessége ez nem de bár hiszen van etika is a világon!
Gondolkodtam! Azért is adtam bele!
Nem áldozat vagyok! Amennyiben nem lettem volna ilyen karakán gyerek már kiforgattak volna mindenből már 4-ügyvéd győzködött hogy nekem nincs is ott lenni jogom jogi tárban így hangzik hogy nincs jog alapom az a lakásban laknom?
"Amennyiben nem lettem volna ilyen karakán gyerek már kiforgattak volna mindenből"
Ez az csávó... 😂😂😂
Ne bennünket győzködjél, hogy jogod van ott lakni, fogadj egy saját ügyvédet, aki a te érdekeidet képviseli, már el lett mondva.
"Az ügyvéd aki összerakta az adás-vételi szerződést annak kötelessége ez nem de bár hiszen van etika is a világon!"
Ha mégsem így csinálta, legfeljebb majd bepereled az ügyvédet, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!