Ha a babaváróhoz megkaptam többször is a tb igazolást akkor a CSOK-nál miért utasították el?
Konkrétan 3X kellett tb igazolást kérnem a babaváróhoz, mert 3X futottunk neki a hitelnek, míg végül 2023 novemberében kértem ki utoljára (ismét meg is kaptam, meg a hitelt is végre) aztán most ebben a hónapban a CSOK-ra elutasították! Ez hogy lehet?
Munkahelyi változás nem történt azóta… meg semmi ilyesmi …
Mert csak 30 napig érvényes.
Azért remélem, a CSOK és a babaváró feltételeit elolvastad, mert súlyos milliókról van szó!
Tudom hogy 30 napig érvényes.
Úgy értem újra kikértem az igazolást, mint a babavárónál is tettem (és mint írtam 3X) az érintett hivataltól és most nem adták ki az igazolást, elutasították a kérelmet, mintha nem lenne meg a jogviszony. De két hónappal ezelőtt (amikor a babaváróra kértem) akkor megvolt, mert akkor megkaptam az igazolást.
Azt, hogy nincs meg a 2 év… de akkor a babavárón hogyhogy megvolt a 3 év?
Mindegyik alkalommal rá volt írva, hogy 3 év folyamatos jogviszony.
Ezért nem értem csak, hogy most akkor egyiket megkaptam ? A másikat nem? Tény, hogy a jelenlegi munkahelyemen pár hónap híján nem vagyok egybefüggő 2 éve. De ez eddig is így volt nyilván, amikor pár hónapja igényeltem az előző igazolásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!