Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért gusztustalan az OTP az...

Miért gusztustalan az OTP az ismerősöm szerint?

Figyelt kérdés
Azt mondta rá, hogy gusztustalan, megkérdeztem miért. Azt mondta, mert gyűlöli és kész. Csak annyit mondott, hogy lehúzós sz*r bank. Igényeltem hitelkártyát az otp-től és akkor mondta. De miért lenne nagyobb gond az OTP-vel, mint más bankkal? Én mindig OTP-s voltam és azért maradnék az, mert a legtöbb bank OTP, azt a legkönnyebb elérni és mindig is OTP voltam. Az viszont nekem se tetszik, hogy a Fidesz kezében van a bank, én is mint sokan viszolygok a Fidesztől. De sms szolgáltatást lemondtam OTP appot használom, csak zárlati díj volt azóta a jump kártyámon, ami 225 forint volt. Igaz a hitelkártyán meglepődtem, hogy 570 forint zárlati díjat vont le most az új időszak kezdetén. Arról volt szó, azt mondta az ügyintéző, hogy a hitelkártyának semmi díja, ha tartom a határidőket és csak én nyerek vele, mert évente visszatérítés jár a vásárlások után. Ez valóban zajlik is, de mi ez az 570 forint zárlati díj? Ez havi díj lesz? Így kezd nem megérni a dolog, bár még így is, de ha havi, akkor az évente 6500 forint körül van plusz még 500 forint körül van éves szinten a havi törlesztési biztosítási díj, ami 38 forint volt előző hónapban, de mondta az ügyintéző, ha 13-ig visszautalom a pénzt, akkor nem lesz törlesztési biztosítási díj. Ezt megtettem, mégis volt 4 forint. Igaz az a 4 forint a zárlati díj miatt lehetett, amit ma terhelt a hitelkártyáról és azonnal piros csíkon, előző időszak tartozásként jelezte. Nem tudom. Minden esetre még így is én járok jobban éves szinten. De miért gusztustalan az OTP? Mivel jobb más? Máshol is vannak ilyen díjak úgy tudom. Ráadásul a legtöbb bank OTP, más banknál sokkal nehezebb ügyet intézni, mert nincs annyira sok helyen.

2023. nov. 14. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, hogy a te ismerosod szerint miert gusztustalan valami? A mi ismerosunk is szerinted, vagy mit erzel, mikor ilyet kerdezel?
2023. nov. 14. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valami betegsége van és undorodik az O, T és P betűktől, vagy megdugta a feleségét egy OTP ügyintéző, vagy OTP reklám szakította félbe a kedvenc műsorát, vagy nem tartja korrektnek a szolgáltatásaikat, vagy a több tucat más lehetőség egyike is előfordulhat, vagy ezek valamilyen kombinációja.

Honnan tudjuk?

2023. nov. 14. 15:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Mert eszi a fikát?

Az tényleg gusztustalan.

2023. nov. 14. 18:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Az alapján amennyi kérdés van itt a nem működő netbankról és hasonlók, nem csodálom. De nyilván ez csak politika. Utálni kell a Csányit is.
2023. nov. 15. 08:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Én azért váltottam kb. 6 éve bankot, mert rengeteg plusz költséget számoltak fel mindenféle címszóval, plusz amikor más banknál 4%-ért kaptunk lakáshitelt, ott 6,5-et ajánlottak.

Most egyébként kezdek ugyanannyira nem elégedett lenni a K&H-val a sok "dugiköltségük" miatt, sokáig nem volt ez így, de még nem jutottam oda, hogy ismét váltsak. Erősen gondolkozom hova kéne.

Mellesleg 4 darab lakástakarékot utaltattunk ki az elmúlt mondjuk 4 évben és mindegyikkel volt valami gány, mintha egyszerűen ki lenne adva az ügyintézőknek, hogy hátráltassák a kifizetést. A negyedikre sikerült olyan fiókot és ügyintézőt találni, ahol végre flottul ment minden.

Ilyen formán én megértem, de azért sz*r szemetezni indokolatlanul nem kezdenék el.

2023. nov. 15. 08:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Egyik bank sem jótékonysági intézmény, mindenhol lehúznak. Nekem pl a K&H-ból lett elegem egy életre, ellenben az OTP-vel nagyobb problémám még nem volt 26 év alatt. Nem egy olcsó bank, de szerteágazó a szolgáltatása és nem szoktak valótlant beszélni az ügyintézők. Ha problémám volt, mindig flottul megoldották, szóval én nem szidom őket.

Az új mobilapp hagy némi kívánnivalót maga után, az igaz, de amúgy rendben vannak a dolgok.

2023. nov. 15. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:

"Egyik bank sem jótékonysági intézmény, mindenhol lehúznak"

Nem tudom miről beszélsz, én pl. Raiffeisen-nél nem fizetek egy fillért sem.

2023. nov. 15. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom miről beszélsz, én pl. Raiffeisen-nél nem fizetek egy fillért sem."

Persze, persze... Nincs havidíj, kártyadíj, átutalási díj, netbank díj, készpénzfelvét díj. Sőt, még a bank fizet neked, igaz?

2023. nov. 15. 10:47
 9/13 anonim ***** válasza:

"Nincs havidíj, kártyadíj, átutalási díj, netbank díj, készpénzfelvét díj."

Így van. Annyi, hogy a készpénzfelvétel csak havi 4db felvételig ingyenes, de nem használok készpénzt.

[link]

2023. nov. 15. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Oké, én kérek elnézést, nem tudtam, hogy ilyen még létezik ekkora Orbán-bank-sarc mellett...

Mondjuk én pont nem tudnám igénybe venni, mert gondolom a vállalkozói bevétel nem számít beérkező jövedelemnek, hiába lenne jóval több, mint 400 ezer.

2023. nov. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!