Miért gusztustalan az OTP az ismerősöm szerint?
Lehet valami betegsége van és undorodik az O, T és P betűktől, vagy megdugta a feleségét egy OTP ügyintéző, vagy OTP reklám szakította félbe a kedvenc műsorát, vagy nem tartja korrektnek a szolgáltatásaikat, vagy a több tucat más lehetőség egyike is előfordulhat, vagy ezek valamilyen kombinációja.
Honnan tudjuk?
Mert eszi a fikát?
Az tényleg gusztustalan.
Én azért váltottam kb. 6 éve bankot, mert rengeteg plusz költséget számoltak fel mindenféle címszóval, plusz amikor más banknál 4%-ért kaptunk lakáshitelt, ott 6,5-et ajánlottak.
Most egyébként kezdek ugyanannyira nem elégedett lenni a K&H-val a sok "dugiköltségük" miatt, sokáig nem volt ez így, de még nem jutottam oda, hogy ismét váltsak. Erősen gondolkozom hova kéne.
Mellesleg 4 darab lakástakarékot utaltattunk ki az elmúlt mondjuk 4 évben és mindegyikkel volt valami gány, mintha egyszerűen ki lenne adva az ügyintézőknek, hogy hátráltassák a kifizetést. A negyedikre sikerült olyan fiókot és ügyintézőt találni, ahol végre flottul ment minden.
Ilyen formán én megértem, de azért sz*r szemetezni indokolatlanul nem kezdenék el.
Egyik bank sem jótékonysági intézmény, mindenhol lehúznak. Nekem pl a K&H-ból lett elegem egy életre, ellenben az OTP-vel nagyobb problémám még nem volt 26 év alatt. Nem egy olcsó bank, de szerteágazó a szolgáltatása és nem szoktak valótlant beszélni az ügyintézők. Ha problémám volt, mindig flottul megoldották, szóval én nem szidom őket.
Az új mobilapp hagy némi kívánnivalót maga után, az igaz, de amúgy rendben vannak a dolgok.
"Egyik bank sem jótékonysági intézmény, mindenhol lehúznak"
Nem tudom miről beszélsz, én pl. Raiffeisen-nél nem fizetek egy fillért sem.
"Nem tudom miről beszélsz, én pl. Raiffeisen-nél nem fizetek egy fillért sem."
Persze, persze... Nincs havidíj, kártyadíj, átutalási díj, netbank díj, készpénzfelvét díj. Sőt, még a bank fizet neked, igaz?
"Nincs havidíj, kártyadíj, átutalási díj, netbank díj, készpénzfelvét díj."
Így van. Annyi, hogy a készpénzfelvétel csak havi 4db felvételig ingyenes, de nem használok készpénzt.
Oké, én kérek elnézést, nem tudtam, hogy ilyen még létezik ekkora Orbán-bank-sarc mellett...
Mondjuk én pont nem tudnám igénybe venni, mert gondolom a vállalkozói bevétel nem számít beérkező jövedelemnek, hiába lenne jóval több, mint 400 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!