Van esély rá, hogy lejjebb veszik a költségeim, hogyha a bankomnál belebegtetem, hogy váltani akarok a magas számlavezetési díjak miatt?
Mivelhogy konkrét tarifacsomagok vannak, így nem fognak hozzád alkalmazkodni.
Hacsak nem vagy prémium ügyfél.
Egyébként én nem is nagyon értem, hogy mi az a "bankszámla éves költsége".
Nekem nincs számlavezetési díj, ingyen utalok, s nincs semmilyen más bankszámlaköltség sem. A bankkártyámnak van éves díja, de az nekem bőven megér annyit, hisz pénzt hoz.
"Van esély rá, hogy lejjebb veszik a költségeim, hogyha a bankomnál belebegtetem, hogy váltani akarok a magas számlavezetési díjak miatt?"
Nincs.
A különféle számláknál a díjak a kondíciókban rögzítve vannak. Nem fognak és nem tudnak ettől egyedileg eltérni.
De azt kérheted, hogy az ügyintéző nézze meg a költségeidet és javasoljon másik számlacsomagot.
Egyszer bementem a bankba, hasonló problémával. Szerencsém volt, mert kiderült a munkahelyem szerződésben áll a bankkal, így jogosult voltam kedvezményes bankszámlára. Te is megpróbálhatod, veszteni nem veszítesz.
Egyébként pont Erste-nél láttam fél éve olyan csomagot, hogy bizonyos havibér és/vagy számlán lévő összeg esetén elengedik a számlavezetési díjat, így szerintem érdemes átböngészned a díjjegyzéket, milyen más számodra kedvező csomag létezik!
Majd rádmelegítenek egy másik számlacsomagot, ami LÁTSZÓLAG olcsóbb. Aztán kártyadij, meg egyéb költségek cimén úgyis lehuznak a végén.
Neked kell átnézni a kondíciós listákat, az összes apróbetűvel, utcai ügyfélnek nincs egyedi számla, csak annak, aki milliárdokat tart, és fektet be náluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!