Aki elmúlt 18 és van revolutja tna nekem segíteni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,revolut 18> app kér 18+ személy jóváhagyását,de anyum nem szeretne revolutot,valaki meg tudná nekem erősíteni?ma 00:02
1/4 anonim 

válasza:

Illegális az, amit kérsz. Senki épp eszű ember nem fogja odaadni a személyes adatait neked, hogy nesze használd... Simán eladósíthatod, bajt okozhatsz neki. Komoly felelősség ez.
Amúgy nem egy megbízható, se nem jó hely az. Emellett borzasztóan vacak az app is hozzá.
Várd ki a 18-at. Ezek a banki dolgok nem gyerekeknek valóak. A legtöbb ember is eladósodik, mert ostoba.
Minek kell ennyire ez neked? Tisztában vagy-e a felelősség súlyával? Bár ahogy olvaslak... Nem igazán.
2/4 A kérdező kommentje:
nem kell semmilyen személyes adatát"odaadnia" nekem.Csak jóvá kell hagynia az appon keresztül ennyi,nem tudom miről beszélsz...
ma 00:40
3/4 anonim 

válasza:

Szülő vagy gondviselő jóvàhagyàsa kell. Ez így nem szabàjos. Még ha àt is engedné, gyakorlatilag bàrmikor azonnal tilthatja mimdkettőtök fiókjàt a Revolut a felhasznàlói szabàlyzat megszegéséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!