A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
681/1277 anonim válasza:
Nemtudom ki az aki lepontozott engem is meg az elozo valaszolot is, nemtan egy dh ugyintezo?😂 igazunk van ebbe mit kell lepontozni
682/1277 anonim válasza:
680as irtad nekik h nincs is fir leallas?
683/1277 anonim válasza:
Nekem is mindennap lekérdezi a diákhitel az adatokat, érdekes...
684/1277 anonim válasza:
Amilyen szerencsenk lesz jovohet szerdan is delutan jon meg, mert miertne…mar felek h akkorse jon meg😅
685/1277 anonim válasza:
682
Persze, hogy írtam. De nyilván tagadni fogják.
686/1277 anonim válasza:
Igazából mivel 27.-én és 29.-én kellene lennie még utalásnak, muszáj lesz nekik 27.-én kiutalni, mert csak 10 munkanapjuk van rá. Aki csütörtökön lett folyósítható legkésőbb jövőhét csütörtökig meg kell, hogy kapja.
687/1277 anonim válasza:
En melyen legeslegbelul remenykedtem a maiba, hogy hatha de elengedtem meg egy het csoroskodas var ram
688/1277 anonim válasza:
Valaki DE MÉK?
En tovabbra se vagyok aktiv fir-ben, de ahogy itt latom GTK-sok mar azok, akkor hatha mi is felkerulunk vegre…
689/1277 anonim válasza:
Es tenyleg kepesek voltak nem utalni:D eszem megall
690/1277 anonim válasza:
Szerintem nem is fognak a héten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!