A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
661/1277 anonim válasza:
Sziasztok! Én nem igazán értem ezt a FIR dolgot. Most megnéztem a neptun, ott van adat rólam a FIR-ben. Ti ezt szoktátok nézni ? Nekem az lenne a kérdésem, hogy aki első féléves és diákhitel számlát nyitott (már tegnap óta elő a számlám), mennyi idő után került be a diákhitel központba ?
662/1277 anonim válasza:
661# csütörtök reggel módosítottam bankba, tegnap reggel kaptam emailt központtól, hogy megkapták számlaszámom.
663/1277 anonim válasza:
Köszi, akkor ez se egy gyors folyamat.
664/1277 Thrut111 válasza:
661
Nekem egy hét volt mert a bankosok elfelejtették elküldeni 🤣
665/1277 anonim válasza:
Nekem már megvan a bankszámla. Tegnap óta tudom is használni, csak a diákhitel oldalon szerepel az még, hogy számlanyitás folyamatban. Naivan gondoltam, hátha ez miatt áll még a dolog... Na mindegy :D
666/1277 anonim válasza:
Dejo lenne ha holnap jonne a penzunk, mar nagyba varnank, belennek zsongva😂
667/1277 anonim válasza:
ha azt mondták a héten nincs utalás, szerintem hiába ne várjátok
668/1277 anonim válasza:
Mivel teljesen egységes volt a kommunikációjuk, teljesen felesleges holnap várni a pénzt. Ha nagy lenne a balhé, akkor is maximum péntek. De hát arra is olyan minimális esélyt látok, hogy közel 0. A fir mostmár megállt? Vagy mi van azzal a rakás sz*rral?
669/1277 anonim válasza:
nem, a firnek semmi baja, csak nem visznek fel bele adatokat
670/1277 anonim válasza:
Sziasztok! Ma kerültem fel a FIR rendszerbe. Debreceni Egyetem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!