A Diák hitelt mikor utalják el? Szeptemberben megérkezik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 17:42
641/1277 anonim válasza:
Egyebkent szerintem hetfotol-pentekig vagy vasarnapig
Szerintem errol pontos tajekoztatas sehol sincs
642/1277 anonim válasza:
Van olyan aki holnap hivja?:)))
643/1277 A kérdező kommentje:
Én még mindig nem kaptam semmit! Pedig 2. éves vagyok és már 1x kértem. Ráadásul Neptunban az van hogy "elfogadásra vár".. Hmm meddig még? Mert nem hiszem, hogy addig amíg vége nem lesz a státusz módosítási lehetőségnek.. Ez baromság, október közepéig lehet passziváltatni.. Most októberig nem jöne semmisem???
2023. szept. 17. 18:48
644/1277 anonim válasza:
de ajkn a firben azóta se aktív a félév 😂
645/1277 A kérdező kommentje:
Írtam már én is egy üzenetet nekik! Melózzanak csak.. Jó lenne ha még ebben a hónapban jönne az utalás
2023. szept. 17. 23:35
646/1277 anonim válasza:
NyE elsőéves vagyok.FIR még mindig semmi.Már kezdem azt hinni,hogy nem is fogják feltölteni az adatokat.Ilyen esetben a Diákhitelközpont ,hogy ellenőrzi a tanulói státuszom?
647/1277 anonim válasza:
A FIR-t simán tudom használni lekérdezésre, viszont a Diákhitel Direkt 16.óta nem kérdezte le az adataim.
NyE.
648/1277 anonim válasza:
Ha valaki ma hivjaaa es van vmi uj infoja irjon😂
649/1277 anonim válasza:
NyE van aki elsős és fenn van FIR-be?Én még sehol
650/1277 anonim válasza:
Felhívtam őket, a hónapban 27 és 29-én lesz még utalás. Aki eddig nem került fel a FIR-be, az a héten még felkerülhet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!