Erdemes kevesebb osszeget 50ezret, vagy 100ezret betenni allampapirba?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 08:25
1/9 anonim válasza:
Mivel a webkincstár ingyenesen, a tranzakciók költség mentesek, ezért bármekkora összeget megéri betenni. Én múltkor nyertem 250ezret a tippmixen, nem volt rá szükségem, vettem belőle állampapírt.
2/9 A kérdező kommentje:
De jo neked, gratulalok.
En is vettem kaparos sorsjegyet penteken 2500 ft ertekben, de csak 1000 ft-t nyertem vissza 😃😃
Ennek nincs koze az allampapirhoz, csak ugy leirtam👍
2023. aug. 20. 09:43
4/9 anonim válasza:
Persze, érdemes.
Kicsi befeketetésnek is van kis haszna és az is számít.
5/9 anonim válasza:
Nem. Hoz évente jó esetben 18e-et.
Ha csak ennyi az össze megtakarításod, akkor inkább tudásra kellene azt fordítani(mondjuk pár nyelvóra), hogy jövőre többet tudj keresni és többet tudj eltenni.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ahol nincs penz, ott evi 18 ezer ft is sok penz, plena igy, hogy ingyen van.
2023. aug. 20. 11:06
7/9 anonim válasza:
Sok kicsi sokra megy, vegyél belőle állampapírt.
Vehetnél rövidlejáratú dkj-t ha nem tudod évekre nélkülözni ezt a pénzt.
9/9 anonim válasza:
Amikor csak tudsz, tegyél hozzá! Sok kicsi sokra megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!