Szerintetek, kamu vagy nem ?
mai nap alkalmából, egy külföldi nő! meg keresett engem azzal hogy pénzt szeretne nekem utalni, mert rákja van. és olyanra szeretné hagyni a vagyonát, aki méltó rá.
ö isten hivő! és isten mondta neki vagy is, ö vezérelte hozzám hogy én nekem adja az összeget! ami nem kevés 460.000 euró! küldött nekem, egy lapot amit, ki kell nyomtatjak alá kell írnom, és vissza kell küldeném számlaszámot kell adnom és akkor küldené is a pénzt.
itt van a kép amit ki kell nyomtatjak majd.
Nekem is volt ilyen szerencsém.
Én szeretek utazni, válaszoltam is, hogy elmegyek érte személyesen. Ekkora összegnél simán megéri.
Úgyhogy elutaztam, átvettem a zsét, és én magam hoztam haza.
Életem legnyereségesebb utazása volt.
:)))
Érdekesen oldott meg pár mondatot a scammer AI fordító.
Remélem nem gondolod, hogy ez igazi.
Valószínű majd utalnod kell 1000 EUR-t, hogy a pénzescsomag a vámon átmenjen, vagy kiderül hogy a banki költségeket neked kell álnod előre, stb stb...
Ezer millió ilyen van. És a nyanyák kajálják rendesen.
Anyukám egyik barátnőjét hónapokon keresztül puhította egy kamuprofil, szerelmi közeledéssel, míg végül pénzt csalt ki tőle.
Megvan ennek a pszichológiája, szépen több lépésben jutnak el a lényegig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!