Mi a véleményetek a pruvidárol? Szerintetek kamu? Bőv. lent
Ezt a hirdetést dobta ki nekem valami pruvida nevű cég.
Kíváncsiságból megcsináltam a tesztet, 17ezer pár száz ft-s csomagot ajánlott.
Tényleg eléggé tönkre van a hajam nem sokalnám érte az összeget.
De annyira gyanus ez a sok pozitív komment mintha le fizetett hozzászólások lennének így ott nem is merek kérdezni hogy ez tényleg igaz lenne?
Tudnál ajánlani esetleg valamit amivel akár van tapasztalatod?
Nekem a legrosszabb párositas van gyorsan zsírosodó és száraz hajam van ami töredezett és vékony szálú és ritka :(
6 éve nem volt festve.
Head & Shoulders sampont használok kb 2 hónapja sokkal jobb mint az előző samponok. Csak a 2.nap zsíros a hajtövem utána megint zsíros de felfogom és nem látni. Heti 1× mosok hajat próbálom tartani de néha olyan szinten zsirosodik hogy muszáj kimosnom hamarabb.
Balzsamból is ugyan ez. Használtam már gyógynövényes samponokat is de semmi hajmosás után másnap reggel zsíros volt a hajam. Egyébként közvetlenül hajmosás után szárítást követően nagyon szép a hajam kicsit fénytelen de dúsnak tűnik élettel telinek de ahogy telnek a napok úgy amortizálódik és zsírosodik.
Amik a piacon vannak sampon márkák szinte mindet kipróbáltam már fél éves idő tartamokra.
Nekem ezek váltak be:
Sampon: balea med, esetleg uriage ds sampon.
Balzsam: változó. Mostanában the ordinary balzsam és egy John friedas van.
Pakolás:alfaparf il salone, de ezt terveztem levaltani loreal pro longer pakolasra, ha elfogy.
Szárítás előtt: olaplex 6. Ha ez elfogy, akkor szintén pro longer 10 az 1-ben lesz helyette.
Szárítás után pedig hajolaj. Ez most inectos.
Extrának használhatsz hamlasztót a fejborodre(the ordinary vagy revox 7%-os glikolsava tökéletes.
Egyébként meg ha van instad, akkor olvasd el szofi's haircare oldalát. Csomó termékjavaslat és egyéb tippek vannak ott.
Sziasztok! Én már 2x újravettem, bár másodszorra csak a sampont, mert a balzsamból bőven volt még.
Lassan 10 éve keresem a csodasampont, amitől majd fényes és dús lesz az én vékonyszálú, lelapuló - plusz a szülés óta kevesebb hajam.
Nyilván ettől sem lett pantene reklámba illő dús a hajam, viszont fényes, egeszséges, nem irritálja a fejbőröm, ezáltal jobban tud nőni is.
Rengetek pénzt költöttem már az évek alatt drága samponokra, amik kezmosóként végezték. Ahhoz képest ez nem is nagy összeg.
Szóval én tudom ajánlani, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!