Szoktam nézegetni, hogy a lekötésem hogy àll (ez az első hónap). Állampapír. Pár napja kb 40 ezerrel több volt az otp allkalmazásában nézelödve mint ma. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Nem értem….
Az ingatlan befektetési jegy összege konkrétan most alacsonyabb, mint július 1-jén (akkor írtam fel, hogy mi hogy áll, június 20 körül kötöttem).
2023. júl. 19. 10:50
11/12 anonim válasza:
Arról nem is szólva, és ezt OTP-s ügyfélként mondom, hogy az OTP úgy általánoságban pofátlanul magas állománydíjat számol fel értékpapírszámlára.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtál!
Jó lenne ezekhez jobban érteni, de nem is tudom, hogy honnan lehetne.
És tényleg nem vagyok egy buta ember, egyszerűen kevès penzből gazdálkodom, és sokáig.pont az ismeretlensége miatt nagyon szorongtam is ettől az egèsz bank-témától.
2023. júl. 19. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!