Szoktam nézegetni, hogy a lekötésem hogy àll (ez az első hónap). Állampapír. Pár napja kb 40 ezerrel több volt az otp allkalmazásában nézelödve mint ma. Ez hogy lehet?
Nem értem….
Az ingatlan befektetési jegy összege konkrétan most alacsonyabb, mint július 1-jén (akkor írtam fel, hogy mi hogy áll, június 20 körül kötöttem).
"Az ingatlan befektetési jegy összege konkrétan most alacsonyabb, mint július"
Egy befalapnak tud csökkenni is az árfolyama.
De ennek mi köze e címben említett állampapírhoz?
Az ingatlan befektetési jegy az nem állampapír.
Köszi, hogy írtatok!
Látszik, hogy nagyon kezdő vagyok….
#5 egyetértek, egyébként a mifid-tesztnek amit a megtakarítókkal ki kell töltetni, ezt a célt szolgálná, hogy felmérje mennyire van képben az illető és ennek megfelelően korlátozza az elérhető termékeket.
Másfelől viszont lehet hogy kicsit paternalista ez a hozzáállás… lehet hogy jobb, ha a szabad piacnak teret engedünk, és hagyjuk hogy a láthatatlan kéz megtegye a természetes szelekciót…
Amit elmondtak erről, hogy nem lehet azonnal visszaváltami, csak ket nap múlva, ill hogy a kamata 15% körül van ennek is.
Nem tartom magam buta embernek, de nem mozgok ezen a területen. Nagyon kevés pènzbol gyujtottem ossze azt, amit lekotottem egy hónapja
#4: lehet kovetni. Nem tudjuk pontosan milyen befektetesi jegyed van, de ha nem az amit a linken talalsz, a bamosz honlapjan biztos megtalalod a sajatodat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!