Új bankszámlát szeretnék nyitni. Mennyi idő míg megtalálja a végrehajtó és inkasszálja?
Az, hogy a végrehajtó megtalálja, 5 perc. Ha keresi.
Ám, arra, hogy keresse, nagyon kicsi az esély.
Az enyémet egy év múlva sem kereste.
A régire ment az inkasszó, többször is, az új számlám meg nem érdekelte.
Köztük is vannak kóklerek.
Amikor a végrehajtó tudakozódni kezd.
Kétségkívül 2 munkanapon belül a bank köteles reagálni de a végrehajtó mikor kezd tudakozódni az csak rajta múlik.
Van hogy hónapokig nem keresi hogy nyitott-e az adós új számlát.
Ha például adott hónapban jött jövedelem a számládra nem valószínű hogy gyanítja hogy újat nyitottál.
Ha a regire nem jön jövedelem akkor nagyobb eséllyel küld minden bankba újabb keresést.
Múltkor vagy nemrég is olvastam hasonló kérdésnél hogy bőszen írjsk, hogy pár nap. Kíváncsi lennék hogy mire alapozzák.
Kb ugyanazt írta valaki két perccel előttem csak ő személyes, adósi megközelítésből.
7-es voltam.
Nem értem meg, hogy miért nincs egy BÁR listához hasonló rendszer, ahol a banknak ellenőriznie kellene az embert és megtagadni a számlanyitást, ha végrehajtás van.
Ahelyett, hogy trükközgetsz, mi lenne, ha megpróbálnád mielőbb letudni az adósságot? Egyáltalán elég szerencsétlennek kell lenni, hogy valaki a végrehajtásig eljusson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!