Minimalberre mennyi személyi kölcsönt vehetek fel?
Bár nem összeget fogok írni de remélem ez is segít majd. Arra készülj fel,hogy normális bank nem fog minimálbérre hitelt adni. Pl az OTP-nél 330 a minimum kereset a szabadfelhasználású hitelnél. Folyószámla hitelt már adnak minimálbérre. Max ilyen Provident, Cofidis fog adni. De az még uzsora kamattal dolgozik. Nem tudom,hogy mire kell a pénz de ilyen kevés pénzre én nem vennék fel hitelt ha nem kenyérre kell.
Amúgy hitelkalkulatoron meg tudod nézni pontosan.
2esnek ne higyj. En 240nel is kaptam. Es adnak 180ra is. Ha nincs khren, allando, hatarozatlan ideju a munka, regota. Es megfelel annak a jogszabalynak hogy a fizetes 50%a lehet a torlesztes.
Siman adnak 2 3milliot 5 10evre.
Raadasul az otpben, ha ott van a szamla es odaerkezik a munkaber akkor kb 30perc a folyositas.
Talan mar nincs fel eve hogy az otpnel vettem fel hitelt 240ks fizetessel? Elotte 3evvel meg 160nal?
Nincs olyan kitetel az otpnel hogy 330at kell keresned a szemelyi kolcsonhoz. A kevesebb kereset mindossze kisebb felveheto maximuot jelent. De pl 1milliot egeszen nyugodtan adnak 5evre havi 25kert kb, ami a minimalbernek is csak az egyhatoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!