Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha közfoglalkoztatottként a...

Ha közfoglalkoztatottként a fix havi jövedelmem nem haladja meg a minimálbért, sehol sem lehetek jogosult személyi kölcsönre?

Figyelt kérdés

2015. nov. 13. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Örülj, hogy nem kapsz. Hogyan fizetned vissza?
2015. nov. 13. 18:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Kedves tőled, hogy - így ismeretlenül is - sorsom felől èrdeklődsz, köszönöm!

Viszonzásul hadd elègítsem ki a kíváncsiságod:

a kölcsönből további pènzkereseti lehetősègbe fektetnèk be termèszetesen. -

Nos most, hogy ezen is túlvagyunk, a továbbiakban örömmel vennèm, ha a kèrdès körbejárására hagyatkozhatnánk. Előre is köszönöm!

2015. nov. 13. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Szoval kockaztatnal, elbuknad aztan meg nagyobb bajba kerulnel.
2015. nov. 13. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen intelligens ember, miért köz-foglalkoztatott. Én azt hittem, azok mind analfabéták és romák és priuszosok és alkeszek.
2015. nov. 17. 08:09
 5/11 A kérdező kommentje:

Sajnos a (családi és anyagi) körülmények, amik közé születtem anno és amiben nevelkedtem is, elég csekély lehetőséget kínáltak. - Próbálnék megfogni minden alkalmat arra, hogy előrébb juthassak és kiléphessek ebből egyedül - ehhez lenne szükségem hitelre, amit a jövőmbe fektetnék (ezáltal lehetőséget szeretnék biztosítani magamnak olyan dolgokra, ami mások számára természetes módon adódott egy optimálisabb környezetben.)

Tehát - maradva a kérdésnél - továbbra is várnék választ.

2015. nov. 18. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

" ezáltal

lehetőséget szeretnék biztosítani

magamnak olyan dolgokra, ami

mások számára természetes módon

adódott egy optimálisabb

környezetben."

Értheto, tehat szeretnel venni valamit amit masok hitel nelkul szoktak. Ertem, hogy vagysz dokgokra de inkabb gyujtogess. Nem jo ötlet a hitel hidd el.

Tanulhattal volna, lehetne jo allasod, lenyegtelen a csaladi korulmenyed!

2015. nov. 18. 17:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Pont tanulásra és munkaeszközre igényeltem volna, mert szerettem volna és ma is szeretnék tanulni, azonban - amint fentebb is említettem -, esetemben nem volt, aki ezt támogassa...

Node a kérdésre adott válaszok többsége is kitűnően példázza, hogy sajnos sem az intelligenciát, sem az emberséget nem csatolják semmilyen iskolai végzettség mellé. Ugyanis számonkérésnek itt semmi helye - ellenben szövegértelmezésnek annál inkább lenne.

A kérdésemre ugyanis többnyire destruktív reakció jött, negatív megelőlegezéssel - nulla releváns információtartalommal a választ illetően. (Ezt - főleg a hatékonyság szempontjából - jobb nem is minősítenem.)

Remélem némileg valamiképp sikerült a nagyérdeműt hozzásegítenem a felismeréshez, hogy - (minden tisztelettel) - determinált módon inkompetensek bárki más életének szempontjából. Tehát bármilyen feltételezés, számonkérés vagy elvárás irreguláris, tehát magyarázattal sem tartoznék még akkor sem, ha egy utolsó bárdolatlan félnótás lennék. Úgyhogy tessék nagyot nyelni most és esetleg végre a kérdésre reagálni, különben ez az oldal lényegében funkcióját veszíti és semmi más nem marad, csak a szellemi szegények arctalan fröcsögésének terepe.

2015. nov. 20. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
mit tanulnál?
2015. nov. 20. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
70%
Nyelj egy nagyot aztan tanulj valamit amivel jobban kereshetsz. Itt az internet, sok mindent ingyen tanulhatsz.
2015. nov. 21. 08:13
 10/11 anonim ***** válasza:
sajnos válaszolni nem tudok, de mélyen együtt érzek és sajnálom hogy csak parasztok válaszoltak. #keepitgoing
2017. dec. 16. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!