Unicredit bank vélemény?
Céges flottásként nem tud senki véleményt mondani, mert melyik céges flottás számlacsomag nem tudja senki.
Ezek egyedi díjcsomagok, tapasztalata csak annak van aki annál a cégnél dolgozik mint te is. Amit nem neveztél meg.
Nem flottásra vagyok kíváncsi,hanem úgy általánosságban,mennyire megbízható,milyen partner ez a bank.
Ezt csak úgy irtam hogy flottas csomag,hogy miért is váltanèk..
Én az OTP-től jöttem át, hát bánom, hogy nem előbb léptem meg.
Az OTP minden lehetséges módon lehúzott (pl mobilbankért is fizetni kell és nem is opcionális, de előre nem mondták, nyissak ilyen olyan befektetési számlát, amiért utána havonta fizetni kell, aztán negatív a hozama is) és félinformációk alapján kényszerített bele döntésekre.
Unicreditnél közvetlenek az ügyintézők, segítőkészek, nem kell olyan sokat várakozni, mint az OTP-ben. Emellett az én számlámról ingyenes az utalás és a mobilbankért sem fizetek.
Hát nálunk ha belépek a flottába, akkor 1 evig kapok havi 7000ftot, es csak éves kartyadij van semmi más.
Szemben az otpvel ,ott minden szarèrt vonnak,es persze az a legdrágább.. Viszon otp automata minden sarkon van szinte.
Nagyon gondolkozom a váltáson.
Ha jól értem, hogy kapnál majdnem 100 ezer forintot és tőlünk kérded, hogy otthagyd-e a rabló OTP-t?
Azért habozol mert sűrűbben vannak az ATM-jei? Először is a normál élethez manapság alig kell a készpénz. Másrészt az Unicreditnél kapott kártya ugyanúgy működik az OTP ATM-ben.
Kivéve, ha az ATM-mel pénzt akarsz a számládra berakni. Amiről eddig szó sem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!