Megéri most állampapírba fektetni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam 16% kamatot irnak jóvá, de ha egy éven belül veszi ki az ember a pénzt abban az esetben is 15% kamat garantált.
Erről vélemények? Javaslatok?
2023. máj. 15. 18:29
1/8 anonim válasza:
Majd mindjárt jön a tőzsdés másfél pipás bolond állampapírincel hozzászóló, és jól előadja, hogy ha állampapírba fektetsz és nem tőzsdézel akkor nem is vagy ember.
3...2...1..
2/8 anonim válasza:
Nem ember aki állampapírba fektet. Tőzsdézz az a tuti. Pár év és megszázszorozod a befektetett pénzed!!!!
3/8 A kérdező kommentje:
Soha nem tőzsdéztem, és 0 tudással nem is merek.
2023. máj. 15. 18:46
4/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz "dolgozni" vele (nem tudsz, nincs időd, nem értesz hozzá) akkor az állampapír a legbiztosabb és legstabilabb befektetés. Annál meg, hogy számlán áll minden jobb.
5/8 anonim válasza:
Ez érdekes, ha soha nem “állampapíroztál” akkor nulla tudással hogyan mernél?
6/8 anonim válasza:
#2 - "Pár év és megszázszorozod a befektetett pénzed!!!!"
Ha komolyan is gondolod, akkor csak sajnálni tudlak.
7/8 Hintalow válasza:
Megèri, nincs mas ami akar megközelìtőleg hasonló hozamot kìnálna ilyen alacsony kockázati szinten 🙂
8/8 anonim válasza:
#6: Én meg téged sajnállak, ha nem érted a humort fapofa savanyodott képű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!