Megéri a jelenleg körülmények között állampapírba (7 éves PMÁP) fektetni?
Állampapír szempontjából nem lettek mások a körülmények, mint 3,5 vagy 10 éve volt.
Nem tudom mit értesz a "jelenlegi körülmények" alatt.
#6 - Azt kéne megérteni, hogy ami az egyiknek jó, az nem jó a másiknak.
A befektetés az nem egy sál, ami mindenkire jó...
Az, hogy te mit csinálsz a kérdező szempontjából teljesen irreleváns.
Ha a kérdezőnek nem tudsz segíteni, nem muszáj ide írni.
Ehhez azt is kéne tudni, hogy csak a 7 év lejárta után fizetik-e ki a kamatot, vagy havi kifizetés van.
7 évre nem fektetnék be semmit úgy, hogy ne tudjak hozzányúlni.
“Én elvből nem ilyen selejtbe pakolom hanem tőzsdézek és aktívan kereskedek“
Te se vágod, hogy a kereskedés az egy rövidtávú üzleti tevékenység, a befektetés pedig egy hosszútávú eszközallokációs döntés. Ez így most olyan, mint ha megkérdeznék hogy melyik a jobb konditerem, erre meg azt felelnéd hogy nem jársz kondiba mert van otthon szobabiciklid. Irreleváns.
"Ez így most olyan, mint ha megkérdeznék hogy melyik a jobb konditerem, erre meg azt felelnéd hogy nem jársz kondiba mert van otthon szobabiciklid. Irreleváns."
Ez teljesen releváns kisfiam mert az is egy nagyon építő jellegű vélemény főleg egy ilyen intelligens embertől mint én vagyok. Ha nekem az a véleményem a konditermekről hogy az összes sz@r (akárcsak a PMÁP) akkor az is egy építő jellegű hozzászólás. Dobtam egy zöld pipát a hozzászólásodra mert tetszett egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!