50-100milliós hitelhez mekkora fizetés szükséges?
Megveszel egy lakast 40millioert abbol 30hitel, visszafizetsz 60at, vagy normális kamatoknal 50et, es 10ev mulva lesz egy kb 80 100millas lakasod
Ha jól értelmezem, ehhez kell nekem 25% önerő?
:D :D :D nem ezzel van a baj, csak másnak minden olyan "könnyen" megy... Nekem sajna szüleim nem voltak "olyanok" akik összetudtak volna hozni egy lakást,és megörököltem volna.
Anya meghalt, alacsony iskolázottság, fater villanyszerelő, de piás, és gépezett... Nulláról minden felépíteni fájdalmas főleg a mai világban
Direkt megneztem neked. 21ben 40milla hitelre 52 es 61milla kozott kellett visszafizetni. Attol fuggoen fix vagy 10 v 5eves kamatperiódusok vannak..
Most ez 80felett..
Persze azt is megteheted, hogy havi 400-600-ért bérelsz egy 120-200 milliós ingatlant műr jövő hónaptól.
Csak akkor elfelejtheted, hogy tulajdonosa leszel egynek.
Most még van belépő a tulajdonosi körbe, érdemes elkezdeni a rá gyúrást alkalmazottként is, ebben a kategóriában is, de nem sokáig.
34. Hát ezért nem értem, eleve nem az a te szinted, amibe belenőttél, amit megneveztél, mégis csak hisztezel, hogy de, nekem kell, de, nekem kell.
A fele olyan jó meg nem kell, mikozben a tizede olyan jó sincs meg.
Itt valami nem stimmel veled vagy az elmondottakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!