Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 50-100milliós hitelhez mekkora...

50-100milliós hitelhez mekkora fizetés szükséges?

Figyelt kérdés
Lakáshitel.
2023. márc. 2. 16:30
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 vagyok, van 2 millió Forint megtakarításom, de teljesen kilátástalannak látom hogy hitel nélkül lakáshoz/házhoz jussak a következő 8 éven belül, mert én 30 évesen már szeretnék apuka lenni, de ilyen családi háttérrel nem tudok, pláne hogy mivel szüleimmel lakom és nekik még 2 évig kell hitelt fizetniük kénytelen vagyok beszállni a fizetésemből, plusz ugye a rezsibe is beszállok.

Más osztálytársam, egyetemi csoporttársaim meg 23 évesen házasodtak, szülők gyakorlatilag a semmiből alájuk dobnak egy házat és már ott tartanak hogy csinálják a gyerkőcöt. Szerintem ez így teljesen kiábrándító, olyan mintha az állam megrendelte volna a gyereket és ők megcsinálják... mindegy.

Én csak vállalkozásból tudnék elképzelni nagyobb összeget, a végzettségem nem túl piacképes, de azért tanultam mert érdekelt mindig is.

50 milliós hitel... Örülök ha szüleimmel kifizetjük azt a 20 milliós hitelt amit felvettek...

Közben meg lenne itt ház bőven, lakás pedig annál is több, de egyik a másik után áll üresen, mert a sok gazdag ember felvásárolja és abban tartja a pénzét. Kiadni/bérbe adni nem akarják senkinek, ott áll üresen, mert még felújítani sem kell, megy fel az értéke az egekbe.

Ezekre az ingatlanokra kéne valamilyen adót kivetni, amiért üresen állnak, egyből megnőne a kínálat. Aki pedig külföldiként tart ilyen üresen álló ingatlant Magyarországon, azzal az adó másfélszeresét fizettetném.

Szerintem szánalmas hogy pampog a sok gazdag úgy hogy van 3-4 ingatlanja, míg a másik kénytelen hitelbe fulladni 20-30 évre is akár csak hogy lehessen egy saját lakóhelye.

2023. márc. 2. 18:18
 12/44 anonim ***** válasza:

És így már csak a másfélszeresét kell visszafizetni.

[link]

De én azt mondom, nagyobb macera az adminisztráció, mint hogy inkább egy év alatt összegyűjtsed a hitelösszeget.

Még az eladóval is lehet, meg tudsz állapodni 1 évre részletfizetésben.

2023. márc. 2. 18:22
 13/44 NTBS ***** válasza:
1-2 millió/hó.
2023. márc. 2. 18:44
 14/44 A kérdező kommentje:

Már azt se értettem, mért kell 50-10 millió hitel.

WHAT? Azt ugye tudod, hogy kb 30milla egy panel...

2023. márc. 2. 19:09
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Azert ilyen dragak a lakasok mert az osszes utolso nyomorult is lakast akar venni a kis zsebpenzecskejebol tokig eladosodva. Mint ahogy a marhak egymast taposva igyekeznek a vagohidra.
2023. márc. 2. 19:16
 16/44 A kérdező kommentje:
Borzasztó...
2023. márc. 2. 19:17
 17/44 anonim ***** válasza:
50%

14:

Te krvára el vagy tévedve

[link]

[link]

12-13 000 találat 19 M-ig.

2023. márc. 2. 19:23
 18/44 A kérdező kommentje:
Csak pesten laknék,engem nem érdekel vidék..
2023. márc. 2. 19:28
 19/44 A kérdező kommentje:
én 70-100nm kell!
2023. márc. 2. 19:29
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

Először nem almaid lakasat kell megvenni, ha csak tenyleg nincs ra meg fele penz onerokent.

Kell venni egy kisebbet feleannyiert, torlesztgetni,elotorleszteni a hitelt. Aztan ha megvan akkor azt el lehet adni es lehet menni nagyobba ujra hitellel. másképp nem mukodik.

Esetleg normalisabb kamatkornyezetben probalkozni ujra, vagy tenyleg annyi onerot osszeszedni 5 10 ev alatt hogy mondjuk csak 60%nyi hitel kelljen ne 80.

2023. márc. 2. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!