Államkincstárnál értékpapír számla ügyfélkapun történő szerződéskötéskor mennyi idő mire az Államkincstár kiküldi postán a szerződést és a webkincstár belépéshez szükséges adatokat?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek mennyi idő volt mire kihozta a posta a szerződést. Köszönöm előre is.2023. febr. 6. 08:46
1/6 anonim válasza:
most elég nagy dömping van a 16% miatt.
Nekünk kb. 2 éve max. 1 hét volt.
3/6 Nemzeti konzervatív válasza:
Ügyfélkapun keresztül csinálod, akkor nem küldenek postán semmit, kapod majd az e-mailt a belépési adatokkal.
4/6 anonim válasza:
Ügyfélkapunk keresztül csináltam fél éve kb. Két héten belül először postán jött egy papír a szerződéskötésről, utána email-ben a webkincstári bejelentkezésről.
6/6 anonim válasza:
február másodikán csináltam ügyfélkapun keresztül, a tárhelyemre február 17-én érkeztek meg a dolgok. Postán semmit nem kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!