Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Könyörgöm! Most mi van? Mi...

Könyörgöm! Most mi van? Mi történt?

Figyelt kérdés

1hete nyitottam meg a folyószámlámat az OTP-nél már másnap plusz 994Ft volt rajta,az sem értettem!

Tegnap néztem itt onlne az egyenlegemet és MINUSZ 1014Ft van rajta!

Az hogy lehet? hozzá se nyúltam egy hete! És majd 2000-et levett a semmiért???

Falnak megyek komolyan!

2010. okt. 5. 11:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló, Te valamit nagyon rosszul csinálsz. Minden banknál lehet olyan számlacsomagot választani, ahol havonta 1-2 bankkártyás felvétel ingyenes. Az, hogy mennyi Kp-t vehetsz fel egyszerre, vagyis a limitet Te határozod meg, így akár az egész 300E Ft-ot is fel tudod venni egy tranzakcióval ingyen.

(Azt pl nem igazán értem, miért kell az összeset kivenni KP-ban, mikor szinte mindenhol lehet már bankkártyával fizetni ingyenesen, kényelmesen, de ha neked úgy tetszik, ingyen is hozzáférhetsz.)

Nincs olyan, hogy jó bank, meg rossz bank.

Csak olyan van, hogy rosszul megválasztott számlacsomag!

Nem mindegy, kinek mennyi összeg érkezik a számlájára és hogy azzal mit szeretne csinálni, hány felé utal, hányszor szeretne KP-t felvenni, stb, stb. A legtöbb banknál lehet olyan számlacsomagot választani, hogy bizonyos feltételek teljesülése esetén elengedik az összes díjat, nem számolnak fel költségeket. Ilyen feltétel pl, ha havonta xezer Ft fölött érkezik a számlára pénz. Van ilyen a K&H-nál, a Citibanknál, a Raiffeisennél, az FHB-nál és szinte mindenhol.

Néha érdemes utánajárni, számlacsomagot váltani, különben súlyos ezreket fizet ki valaki fölöslegesen.

egy hiteltanácsadó

2010. okt. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!