Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
591/849 anonim válasza:
Gratulálok akik megkapták, csak összejött! 🙂
SZE✋🏻
Most lett elfogadva a státuszom, FIR nyilván nem működik, de hát amúgy se kerülne fel. Talán 2 hét múlva ilyenkor mi is örülhetünk.
592/849 anonim válasza:
BGE✋🏻
Tök jó, hogy lemegy egész február szinte mire lesz esély, hogy kapjunk. Pont ilyenkor kell karbantartást is végezni..
593/849 A kérdező kommentje:
Famtasztikus, de komolyan🙂🙃
2023. febr. 10. 13:26
594/849 anonim válasza:
Szintén BGE, mi úgy néz ki, február végén örülünk majd...
595/849 A kérdező kommentje:
SZE is✋🏼addig próbáljon meg senki nem éhen halni
2023. febr. 10. 13:32
596/849 anonim válasza:
Van aki semmelweises es mar megkapta?😅
597/849 anonim válasza:
Tiszta kicseszés ez az ELTE, hogy nem kaphatjuk meg :( Nekem is adategyeztetés van, és 19ig lehet regisztràlni a félévre. Ma van tàrgyfelvétel. Én is màr januàr 23-àn beregisztràltam a félévre, de a FIR-ben még az előző félév le sincs zàrva :(
598/849 anonim válasza:
SE február 12-ig tart a regisztrációs időszak, de eddig sokkal hamarabb megkaptam
599/849 anonim válasza:
Halihó
Olyan emberke van itt aki PTE-s? Kapott már DH-t? Elvileg ma van vége a bejelentkezési időszaknak, az elsők között aktiváltam a félévemet és a FIR-ben azóta sem vagyok bent, nem tudom, hogy ez normális-e és csak várnom kell.
600/849 A kérdező kommentje:
Várnood kell #599, FIR nem megy február (16-ig) addig utalás sem lesz…
2023. febr. 10. 18:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!