Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
21/849 anonim válasza:
Javítás, 10 munkanapon belül, bocsi.
22/849 A kérdező kommentje:
Tehát akkor van esély, hogy még februárban? Egyetemek milyen gyorsan szoktak “aktívvá” tenni?
2023. febr. 2. 15:06
23/849 anonim válasza:
Februar az tuti:) amugy csak nekem van lefagyva a direkt applikacio? Nem tolt be semmi erdemlegeset
24/849 A kérdező kommentje:
Nekem se, csak “teker”:(
2023. febr. 2. 15:15
25/849 anonim válasza:
Nekem sem megy az app, és ha nincs tartozásod, és nem bénázik az egyetem mint szeptemberben a debreceni, akkor szerintem február közepére megjön az utalás. Minden héten szerdán utalnak.
26/849 anonim válasza:
Pont a debrecenire jarok, csodas:)))))
27/849 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg 11 Ft volt, azt ma elutaltam🤦🏽♀️
2023. febr. 2. 15:18
28/849 anonim válasza:
Amúgy azért nem értem, hogy miért szerdán van folyósítás, mert az előző február 4.-én jött.
21 szept 7.én kaptam, illetve 22 szept 7.e volt ugyanúgy. Szóval ha a logikát követem, akkor most is 4.én kellene megjönnie ami ugye lehetetlen so vagy hétfő vagy holnap.
Nekem rögzített hívásban azt mondta a hölgy, hogy péntekenként szokott lenni, de lehet változtattak ezen és szerda-péntek vagy csak szerda. dunno.
Meg elv kaptunk emailt, hogy leáll majd az app valameddig. Én benéztem gépről a direktbe, ott is sok ideig forgott de ugyanúgy adategyeztetés van írva.
29/849 anonim válasza:
En tavalyi felevben igenyeltem elsonek nekem penteken erkezett az utalas:) igen enis geprol lestem meg mizu
30/849 anonim válasza:
Emailben előzőleg febr 4.-én pénteken azt írta, hogy délután 4-ig kell érkezzen az összegnek.
Adnám, ha holnap 4ig megjönne :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!