Egyösszegű diákhitel tavaszi szemeszterben mikor szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Február 6-án kezdődik a szorgalmi hét, beiratkozás és tárgyfelvétel megtörtént. Kinek mi a tapasztalata ezzel? Mikor kaptatok pénzt?2023. jan. 30. 12:16
91/849 anonim válasza:
Közös imádkozás fél óra múlva?
93/849 anonim válasza:
Adom 😂
Pedig fullra azthittem hogy megjön ma.
Folyton frissit az alkalmazast 😂 azt sem tudom, hogy merjek-e írni megint vagy hívjam e vagy bármi egyèb.
94/849 anonim válasza:
Szerintem ma már nem lesz meg.
Nagyon vártam.
Én is felakartam őket hívni de nem tudom milyen indokkal.
Mert elméletileg ha benne vagy a FIR ben és ők látták.
Akkor tudják az utalásod pontos napját.
95/849 anonim válasza:
Nektek betölt az alkalmazás? Napok óta csak karikázik. Weboldalon kell nézegessem, ott is a lekérdezéseknél..
96/849 anonim válasza:
Nekem egy ideig betoltott, most ujra nem:/ bongeszbol neztem epp most es meg adategyeztetes
97/849 anonim válasza:
Ezt irja:
Tájékoztatunk, hogy technikai okok miatt a Diákhitel Direkt mobilalkalmazással történő bejelentkezések átmenetileg sikertelenek lehetnek, a hiba elhárításán dolgozunk! Kérjük, hogy addig az ügyfélkapu azonosítóval vagy az e-mailben küldött jelszóval lépj be. Köszönjük türelmedet!
98/849 anonim válasza:
Szomorú de semmi.
Hétfő reggel felhivom őket.
Mindig az első között vagyok.
99/849 anonim válasza:
Énis… rip. Még mindig egyeztetès
100/849 A kérdező kommentje:
Akkor legalább mostanában várható😅
2023. febr. 3. 17:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!