Mit tennétek ebben az esetben? Kétségbe vagyok esve!
Azt nem fogják visszaadni a visszatérítés csak az alap játékokra vonatkozik, a játékokhoz vásárolt kiegészítőkre, és játékbeli tárgyakra stb nem vonatkozik a visszafizetés, ezt jelzik is a legtöbb helyen. Ez most egy nagy tanulópénz.
Megoldás meg annyi, hogy vásárlás után azonnal leválasztani a kártyát, fél perc macera, meg utána ugye újra be kell az adatokat írni ha venni akartok valamit, de el lehet kerülni az ilyen eseteket.
Nem kér mindig megerősítést, rendszerint az elsőnél kér, ha utána ugyan ott kisebb összegű a vásárlás már nem kér, vennél valamit magasabb összegen újra kéri. Amennyiben mentett a kártyaadat, akkor se kódot, sem pedig megerősítést nem kér.
Házibulinál páran használták a gépemet, pár nappal később akkumulátort akartam venni és rányomtam a vásárlásra 17 980Ft és kiírta, hogy fizetés teljesítve pedig még nem is adtam meg kártyaadatokat. Kiderült, hogy valaki mentette a gépemen az adatait, még mindig nem derült ki, hogy ki volt pedig szóltam minden ismerősnek.
De ertesitest akkor is kellene kapnia, smsben vagy push uzenetnen hogy tranzakcio tortent.
Miert csak a boltban tunt fel?
Kamu.
A gyerek pont annyit koltott amennyi a kartyan van, ugy hogy fogalma sincs mennyi van rajta.
Es ez mennyire életszerű hogy nincs semmilyen ertedites? A push uzenet ingyenes.
Ki ne akarna kovetni az egyenleget legalabb mobil appban, ott meg jon az ertesites, oenzbe sem kerul. Teljesen eletszerutlen sztori.
Ha be volt regisztrálva a kártya korábbi vásárlás miatt, akkor az elmentett adatok miatt "stored" kóddal jönnek be a tranzakciók, igy jóváhagyást már nem kèr rájuk a rendszer.
Push èrtesìtès pedig nincs is minden banknál, az sms èrtesìtès pedig vastagon fizetős, sokan nem használják.
Valszeg a microsoftnál is be lehet állìtani, hogy tranzakciókor jelszót kèrjen, ezzel lehet az ilyeneket megakadályozni.
Visszaszerzèst meg kell/lehet próbálni, de ilyen esetekben sajnos nem egyèrtelmű, hogy vállalni fogja a masik fèl azt, hogy visszaadja a pènzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!