Mit tennétek a helyemben?
Kérlek kicsit képzeljétek magatokat a helyembe, megpróbálom felvázolni a helyzetemet. Én egy faluban lakom, kb 20 km a várostól ahol dolgozom. A főnököm és a közvetlen kollégám majdnem szomszédom ugyanabban az utcában ahol én is lakom.
Jelenleg azon gondolkodom hogy felmondok, mert sehogysem tudok kijönni a kollégámmal, izzadok, remegek, hibázok mikor vele vagyok, nagyon irritál a személyisége. A kolléga csere nem megoldható, és szerintem a többi kollégám nem fogadná el hogy a helyembe jöjjön.
Annyi, hogy én egy nagyon szorongó személyiség vagyok, ezért egyszerűen félek felmondani, hiszen ott laknak majdnem a szomszédban és folyton rajtam lennének. Ez egy rossz tulajdonságom, hogy nem sz@rom le azt hogy ki mit mond. Kerestem már új állást is, és nagy esélyel kapnék is, csak egyszerűen gyomorgörcsöm van ha elképzelem hogy odaállok a főnököm elé azzal hogy holnaptól nem megyek. Jönnének a telefonok és kellene magyarázatot adnom. S ez nem megy nekem. A lelkem mélyén úgy voltam, hogy nem szeretnék ismerősökkel dolgozni, főleg olyanokkal akikkel nem vagyok jóban. Sokkal jobb lett volna már akkor a városban magamra keresni egy munkát, de nem volt választásom, mivel épp akkor végeztem a sulival. Már azon is gondolkodtam hogy beköltözök egy albérletbe és onnan járok majd munkába ha találok egy újat..egyszerűen ilyen vagyok.
Szia! Én is hasonló személyiség vagyok, szintén szorongó típus!
Találj ki valami indokot, hogy miért szeretnél felmondani! Mondd, hogy találtál egy jobb munkahelyet, vagy hogy tervben van a költözés lehetősége! De ha csak simán felmondassz abból sem lesz semmi, biztos könnyen találnak majd valakit a helyedre! Gondolj arra, hogy ha felmondassz, lehetőséget adsz egy másik embernek, aki a helyedre kerül, így mindenki jól jár! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!