Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van-e erre valamilyen megoldás...

Van-e erre valamilyen megoldás, hogy a mamám ne kapjon SMS-t ha bármilyen tranzakciót csináltam a bankkártyával (vásárlás, pénzfelvétel)?

Figyelt kérdés
Én nem akartam bankkártyám csinálni de a mamám felajánlotta hogy az egyiket oda adja amit nem használ és ami jön nekem fizetésem mert ugye az ő kártyájára jön így azt nekem átutalja. Csak abba nem gondoltam bele hogy így mindent fog látni, hogy mikor hol és mennyit költöttem és mivel náluk lakom és még van pár hónap az elköltözésemig így az menne hogy miért költötted el miért vetted le a pénzt meg ilyenek

2022. szept. 7. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Bankkártya de nem számla bazdmeg

:-D

Még mindig nem érti...

Mama bankkártyájának a számát adtad meg a HR-esnek? Kíváncsi lennék, hogy sikerült nekik oda utalni a fizetésedet.

2022. szept. 7. 12:18
 42/55 A kérdező kommentje:
Igen csak a sok idióta miatt ki is ment a fejemből akkor 2 kivétel van
2022. szept. 7. 12:18
 43/55 anonim ***** válasza:
100%

Abból az intelligens fejedből ment ki..?

Nincs semmilyen 2 kivétel, egy lehetőség van, smst-t tiltani.

2022. szept. 7. 12:21
 44/55 A kérdező kommentje:
Szerintem ti nem értitek amit magyarázok...2 ember tudott segíteni a többi csak játsza az agyát
2022. szept. 7. 12:22
 45/55 A kérdező kommentje:
Az idióta fejének mondom hogy 2 kivétel van ( itt azokra gondolok akik segítettek) remélem ezt már sikerül értelmezned
2022. szept. 7. 12:41
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy javaslat hogyha úgyis ráírod a kártyára a pin kódot, alkoholos filccel csináld, ne tollal, és mielőtt visszaadod a mamának mosd le, hogy ne legyen égő neked.

Szívesen 😊

2022. szept. 7. 12:47
 47/55 A kérdező kommentje:
Nem írom rá képzeld el😉
2022. szept. 7. 13:36
 48/55 anonim ***** válasza:
84%

Nem egészen értem, hogy miért nem akarsz saját bankszámlát, és hogy mit gondolsz, ha a mamád meghal, utána hogy fogod majd megkapni a fizetésed? Vagy onnantól majd ingyen fogsz dolgozni?

Na, mindegy, a legegyszerűbb, ha minden hónapban felveszed a teljes fizudat készpénzben, és utána úgy költöd, ahogy akarod, annak nincsen nyoma, senki nem tud beleszólni. De a készpénzfelvétel díját azért fizesd ki a mamádnak belőle!

2022. szept. 7. 17:17
 49/55 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Látni fogja, hogy szexshopból rendelsz.
2022. szept. 8. 20:50
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kártyaszámot adtál meg számlaszám helyett?
2022. szept. 9. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!