Van-e erre valamilyen megoldás, hogy a mamám ne kapjon SMS-t ha bármilyen tranzakciót csináltam a bankkártyával (vásárlás, pénzfelvétel)?
Figyelt kérdés
Én nem akartam bankkártyám csinálni de a mamám felajánlotta hogy az egyiket oda adja amit nem használ és ami jön nekem fizetésem mert ugye az ő kártyájára jön így azt nekem átutalja. Csak abba nem gondoltam bele hogy így mindent fog látni, hogy mikor hol és mennyit költöttem és mivel náluk lakom és még van pár hónap az elköltözésemig így az menne hogy miért költötted el miért vetted le a pénzt meg ilyenek2022. szept. 7. 10:22
11/55 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt nem akarok csinálni... Egyszerűen nem akarok semmilyen kapcsolatot a bankkal
2022. szept. 7. 11:05
12/55 anonim válasza:
Akkor kérd a fizetésed kpban 🤦♀️
Aztán, ha a nagyi megharagszik vagy ne a adj isten meghal, akkor huss a fizetésednek
13/55 anonim válasza:
És miért nem a "nem használt" számlaszámot adod meg? Miért kell bonyolítani a dolgot a számlák közötti utalással? Na mindegy, nyiss egy számlát magadnak, és a mama máris nem kap sms-t a tranzakciókról. Vagy megkéred, hogy tiltsa le az sms-funkciót.
14/55 anonim válasza:
húh kérdező neked sincs sok eszed mi?
nem akarok semmilyen kapcsolatot a bankkal? eh, és akkor a fizuddal mi lesz? nem is értem, 16 éves vagy, azért nincs saját számlád? nőjj már fel !
egyébként teljesen szabálytalan, hogy az anyád kártyáját használod
nyiss saját számlát saját kártyával, kérd oda a fizetésedet, és akkor nem látja anyád mire költesz
mint mindegy felnőtt ember
15/55 A kérdező kommentje:
Te mondod hogy nincs eszem mikor nem tudsz a mama meg az anya között különbséget tenni?
2022. szept. 7. 11:16
16/55 A kérdező kommentje:
A használt kártya van megadva de látom páran nem tudnak olvasni... Ahogy azt se értitek hogy nem akarok a bankkal semilyen kapcsolatban lenni így saját bankkártyát se akarok
2022. szept. 7. 11:17
17/55 anonim válasza:
Kérdező, nem kéne arcoskodnod, amíg azt sem tudod, mi a különbség a bankkártya és a bankszámla között. Márpedig nem tudod. A nagy öntudatod persze megvan: "nem akarok kapcsolatot a bankkal"
18/55 anonim válasza:
én mamának hívom az anyámat is, ne haragudj
de ha a válaszomból számodra ez volt a releváns információ, akkor van baj a toronyban :O
19/55 A kérdező kommentje:
Olyan kommentet el se olvasok aki már rosszul indít.
2022. szept. 7. 11:22
20/55 A kérdező kommentje:
Igen igazad van... Nem tudom de nem is akarom tudni és azt hogy miért nem akarok semilyen kapcsolatot a bankkal annak meg még van az oka
2022. szept. 7. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!