Van-e erre valamilyen megoldás, hogy a mamám ne kapjon SMS-t ha bármilyen tranzakciót csináltam a bankkártyával (vásárlás, pénzfelvétel)?
Nincs számlája, se kártyája.
Vagy a mamának van egy számla és két kártya (fő és alkártya) - de akkor nem kell utalni -, vagy két számlája és két kártyája van. Azt nem értem, hogy miért nem rögtön arra a számlára - amit a mama nem használ - utaltatta a kérdező a fizetését? Miért kell bohóckodni a két számla közötti utalással plusz pénzekért?
Van egy nem használt bankkártyája és van egy amit használ... Na most erre kapja a pénzt és amit nem használ azt oda adta nekem és arra utalja át
Bahhhh. És mi vagyunk idióták.
Csak hogy valami hozzáèrtő válasz is legyen: az sms szolgáltatások szinte minden banknál paramèterezhetőek, milyen számra menjen, melyik számlák/kártyák legyenek bevonva, azon belül milyen tranzakciókról ès mekkora összeg felett menjen sms stb.
Szóval be kène állìtani megfelelően.
Viszont ha jó èrtem, a mamád a számlatulajdonos, szóval ezt ő fogja tudni intèzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!