Mire jó a hitelkártya?
Hogyha sokat vásárolsz kártyával, akkor a visszatérítések miatt megéri. Illetve néhány szálloda foglalásnál, autóbérlésnél meg kell adni hitelkártyát amit terhelhetnek probléma esetén.
Bankoknak pedig az éri meg, ha elfelejted időben törleszteni a tartozásod, túlköltekezel és kioszthatnak büntetőkamatot.
Hibás tranzakciók vagy lopás esetén talán nem a te pénzed veszlik el ha bejelented.
A visszatérítés nekem 5000ft lehet max, nem tudom 1-es milyen kártyát használ ha a számlavezetés mellett még ingyen tankolás is kijön, mert akkor nagyon jófej bank lehet.
Az amerikai filmeket ne vedd alapnak, náluk az a cél, hogy minél nagyobb kimeríthető hitelcreditjük legyen. 😁 Az, hogy a gyerek költéseit tudják szabályozni meg önmagában jó dolog. Szerintem ez nálunk nincs annyira a kultúrában.
Itt van egy konzervatív öreg aki elmondja amerikai szemszögéből [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!