Mik a tapasztalatok a hitelkártyával?
Lehet vele pénzt keresni? Lehet.
Sokat is? Nem, mondjuk kijön havi 1-2ezresre jó esetben.
Úgyhogy én nem foglalkozom vele. Akinek erre van kedve/ideje az csinálja. Én nem akarok ezen idegeskedni, hogy mennyi büntető kamatot kell majd fizetni, ha elfelejtem fizetni, amikor kell.
Nekem személy szerint megéri.
Teljesen mindegy, hogy hitel- vagy normál kártyával fizetek a boltban. Ugyanúgy odatartom a terminálhoz és kapok egy százalékot.
Nem kell érte tennem semmit.
Úgy van megválasztva a fordulónap, hogy a fizetésem a törlesztési időszak közepére esik. Akkor átutalok annyit a kártyára annyit, amennyit az app szerint kell. És be van állítva egy időzítés, hogy a törlesztési időszak vége felé nézzem meg, hogy nem hibáztam-e.
Mondjuk, nekem a hitelkártya ingyen van a számlámhoz. Ingyen sms-t is kapok a költésekről. (A normál kártyám esetében pénzbe kerülne.) És tartalékom is van, ha valami okból nem tudnék törleszteni.
Mindent összevetve miért ne?
Én a számlámhoz kaptam mikor a lakáshitelt felvettem. Gyakorlatilag kaptam egy rendszeres házifeladatot a banktól...
Az egyetlen pozitívuma az lehet, hogy ha ellopják vagy hibás tranzakció történik vele, akkor be tudod jelenteni a banknak és nem a saját pénzed veszted el. Illetve a bank intézkedik hogy kapja vissza... Valahogy... hiszen mégis csak az ő pénze. Ebben nem vagyok jártas, lehet baromságokat írtam de ezt hallottam már több helyről.
Amúgy lehúzás:
Épphogy visszajön a számlavezetés ára havonta, és maximum 5000 forint lehet, ez ám a biznisz!
Ha esetleg elüt a busz és 3 hétre kómába esel már cseszheted is a "visszanyert" pénzed.
Ha akarsz ilyet ajánlott mindent ezzel fizetni, hogy legyen rajta pénzmozgás bőven, és ésszel kell kezelni.
"Épphogy visszajön a számlavezetés ára havonta"
Milyen "számlavezetés ára"? A 0 ft? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!