Mi az a hitelkártya, mire jó?
TL;DR: Ugyanúgy kell használni, mint egy bankkártyát, van PIN kódja, lehet vele fizetni. Tulajdonképpen amit költesz róla, azt felvetted hitelként, horror kamatra. Ha amúgy is mindig van pénz a számládon, akkor menj be a bankba, és mondd le a fenébe.
Nekem is van mindig van pénz a bankszámlámon, plusz deviza számlán, plusz gyorsan felbontható befektetésként kb 10k EUR, plusz TBSZ számla, stb stb.
Mégis van egy 1M-s ERTSE hitelkártyám. Miért? Mert 4% cashback, és egyéb előnyök, utasbiztositástól kezdve sok egyéb randomságon át. Kamatot sosem fizetek.
Akkor egyszerűsítem: én sem azért használom mert kell a lóvé, hanem mert ad olyan előnyöket amiket hasznosnak találok (pl 4% pénzvisszatérítés, ingyenes egyéb szolgáltatások).
Milyen hitelkártya ad 4% cashbacket?
A legtöbb max 1%-ot ad (esetleg egy választott kategóriára extrát) és havi 5-6e forintban van maximalizálva...
Előző válaszomban #2 leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!